Avène – Clean-Ac Cleansing Cream

Avene Clean-Ac Cleansing Cream testVi har testet Avène – Clean-Ac Cleansing Cream, fra Apotekernes Amba.
 
Ingredienser:
– Thermal kildevand som virker beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende.
– Triglycerider og tidselolie blødgør og tilfører intens næring.
– Mild vaskebase renser uden udtørring.
Se ingredienser her.
 
Funktion i praksis:
Sæbefri rensecreme som skummes op og skylles af med vand. Udviklet til uren og fedtet hud, eller hud i udtørrende medicinsk behandling.
 
Bedømmelse:
Renseprodukter er virkelig en individual sag. Selvom man er i medicinsk behandling mod akne, kan man derfor godt foretrække en mere renset følelse end denne rensecreme giver, på trods af at den er tiltænkt netop hud i medicinsk behandling.
Er man mere til mild rensning så er den god. Jeg vil anbefale den til dig som har en uren hud (som måske endda fedter) da min erfaring er at jo mildere en sådan hud behandles, jo mere ro finder den. Skrap rensning er ikke en god ide til en hud der flipper ud. Den skal simpelt plejes med mildhed hvis du spørger mig. 
 
Avene Clean-Ac Cleansing Cream test Avene Clean-Ac Cleansing Cream test
 
Ps. Vi er ikke betalt af Apotekernes Amba, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *