Avène – Eau Thermale

avene thermalsk kildevandssprayVi har testet Avène – Eau Thermale, fra Apotekernes Amba.
 
Ingredienser:
 – Thermalsk kildevand. 
Se uddybelse af mineral indhold mm. her
Tappet direkte fra kilden til sterile beholdere, hvorfor vandet ikke er i kontakt med luft i 50 år før det sprayes på huden. 
Dokumenteret effekt fra over 150 kliniske forsøg. 
 
Egenskaber:
Beroligende, irritationsdæmpende og antiinflammatorisk termalkildevand på spray. Beregnet til tør, sart, irriteret og fugtfattig hud. Lavt indhold af salt (5%) for at undgå irritation af huden. 
 
Funktion i praksis:
Det lyder måske lidt fjollet at købe kildevand på spray, til en relativt høj liter pris sammenlignet med købevand. Det er i hvert fald grunden til at jeg ikke tidligere har overvejet at købe en flaske kildevand med hjem fra apoteket. Men det fortryder jeg nu.
Efter at have tømt en spray på 150 ml, har jeg købt en på 300 ml, for kildevanden vil jeg nødigt undvære i min plejerutine fremover.
 
Når man køber en kildevandsspray er det åbenlyse der adskiller den fra en flaske vand, at vandet kommer ud på en fin forstøver. Når jeg skriver fin, så mener jeg fin. Det er den fineste forstøver jeg længe har prøvet. Kildevandet kommer ud som en let regnskovsagtig støvregn. Jeg er vild med det. 
Den bliver brugt herhjemme til ansigtet efter rensning med mildt renseprodukt morgen og aften, efterfulgt af fugtighedscreme, serum eller lignende. 
Vandet forstøves (flasken må ikke rystes før brug) i en let byge over ansigt og hals (fra ca. 20 cm afstand) og sidder et par minutter… hvorefter det duppes af med håndklæde, vat eller lignende. Det giver lige den fugt og friskhed som min hud og mit sind har brug for. Jeg bruger den også til et opfriskende pust i løbet af dagen eller efter en lur. 
 
Kan også bruges til f.eks. irriteret rød ble numse, samt efter hårfjerning eller solbadning. Den bliver helt sikkert min faste makker i haven til afkøling denne sommer. 
 
Bedømmelse:
Et tilsyneladende overflødigt produkt, som vi er blevet meget glade for. Multiprodukt som giver en følelse af forkælelse i hverdagen, med en genfugtet hud som resultat. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Apotekernes Amba, vi har dog fået sponsoreret produktet til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *