Avène – XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil

xeracalm A.D Cleansing Oil AveneVi har testet Avène – XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil, fra Apotekernes Amba.
 
Ingredienser:
Parfume- og sæbefri med et minimum af ingredienser.
400 ml flaske med pumpe.
Se alle ingredienser her.
 
Funktion i praksis:
XeraCalm A.D er en sæbefri vaskeolie til eksemhud (atopisk dermatitis kaldet børneeksem) og sart tør hud. Vaskeolien beskytter huden mod udtørring fra vandet. Den er specielt udviklet til at modvirke eksem-kløe, som den ekstra tørre hud kan have. Kan bruges I karbad eller under bruseren.
For at få den rette sæbekonsistens skal man lige skumme olien op mellem fugtige hænder og så fungerer den faktisk som en skummende sæbe og har ikke den irriterende konsistens som en badeolie kan have. 
Det er ikke det vilde skumbad i et kar, men det er heller ikke hvad der loves. Der loves beskyttelse og lindring af tør hud. 
 
Bedømmelse:
Det var meningen at  datteren med børneeksem skulle bruge den i karbadet, men det er også blevet min favorit, både som barbersæbe og vaskesæbe. Drøj I brug, da et pump er nok til det meste i brus. Kræver flere pump til karbad.
 
Avene XeraCalm A.D Cleansing Gel eksem hud Avene XeraCalm A.D Cleansing Gel eksem hud
 
Ps. Vi er ikke betalt af Apotekernes Amba, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *