Baby Dan – Guard Me

Vi har testet Baby Dan Guard Me sikkerhedsgitter, fra Baby Dan.

Dansk designet sikkerhedsgitter der har vundet Innovation Award 2013 på Kind + Jugend messen. 

Materiale: 
PVC fri plast.
 
Mål:
Fra 55 til 113,5 cm bredt og 72,5 cm højt når monteret. 
 
Aldersgruppe:
0 – 2 år.
(Også praktisk til mindre hunde.)
 
Sikkerhedsgodkendelser:
ASTM og EN1930:2011 godkendt.
 
Funktion i praksis:
Specifikationer:
– Guard Me kan sidde uden på, eller inden i, en dørkarm. 
– Kan reguleres i bredden ved at fjerne overskydende led. 
– Folder selv tilbage når man åbner.
– Dobbeltlås gør det svært for barnet at knække koden og åbne lågen.
– En-håndsbetjent lås. 
– Når påsat inden i en døråbning passer den til en bredde på mellem 64,5 cm og 89 cm. 
– Når påsat uden på en dørkarm passer den til en bredde mellem 55 – 79,5 cm.
– Med forlængelses-kit kan gitteret blive op til 103,5 cm bredt uden på en dørkarm og 113,5 cm bredt inden i en dørkarm. 
 
Vi har testet Guard Me i et halvt år, ved dagligt brug: 
Guard Me består af fleksible plastpaneler som ved tryk på låse-knappen folder sig sammen og derved sparer mere plads end et almindeligt sikkerhedsgitter. Barnet kan ikke lure låsemekanismen da man først skal trække ud i knappen og derefter trykke ned. Faktisk er låseknappen så ulogisk at det lige tager lidt tid før selv voksne har rutinen i fingrene, men så føler man sig da mere sikker på at børnene ikke lurer tricket.
 
Vi er rigtig glade for dette gitter, da det sidder i toppen af en trappenedgang og derfor ikke kan fylde så meget når det er åbnet. Her er harmonika folde-teknikken rigtig praktisk. Vi har haft lidt besvær med at justere stramheden på låse-knappen, selvom dette burde være nemt har vi således ikke kunne justere dette hvilket resulterer i en lidt stram låse-knap. Når det er sagt så er den stadig til at få op uden de store problemer det kræver dog nogle gange to hænder.
Måske tænker du at et foldegitter umuligt kan sikre dit barn og at det vil give efter for barnets trykken og masen? Det gør det ikke.
Vores er altså monteret på trappenedgangen til kælderen hvor datteren derfor ofte står og råber hej når vi skal ned og hente vasketøj mm. Hun er ikke i fare for at falde ned eller skubbe det løs, det giver ikke meget efter selvom det er lavet af lameller der kan bule lidt hver sin vej.
Vi har også et standard sikkerhedsgitter fra et andet mærke som vi jævnligt bander over fordi vi falder over gitterets kant som ligger parallelt med dørkarmen hvilket er rigtig upraktisk og tit giver ømme tæer og børn der snubler. Et gitter som vi ofte bander over fordi lågen også fylder meget og ikke kan åbnes helt op begge veje. Begge problemer vi slipper for med Guard Me gitteret. 
Obs. Vores gitter er monteret lidt alternativt da vi har en karm i vejen ved gulvet, men da møbelsnedkerne herhjemme har skills med den slags er det monteret sikkert og kan ikke gå løs. Ignorer derfor den grimme træmontering i venstre side. 
 
Bedømmelse:
Super ide med et mere pladsbesparende gitter der selv folder sammen og ikke har et dumt karm-kant man falder over ved gulvet. 
Hvis vores hund gad kældertrappen var den også praktisk til ham. 
 
Se yderligere info om sikkerhed i hjemmet på Børneulykkesfondens hjemmeside, pænt opdelt efter barnets alder, her.
 
baby dan babydan guard me sikkerhedsgitter gitterguard me sikkerhedsgitter til børn baby dan guard me gitter guard me sikkerhedsgitter til børn baby dan guard me sikkerhedsgitter til børn baby dan
 
Konkurrence:
Du kan vinde et Guard Me gitter ved at angive herunder (eller instagram med #MitGitterHer på dit billede), at du kender reglerne, har et barn under 2 år samt skrive hvor du tænker at dit sikkerhedsgitter skal placeres hjemme hos jer? 
 
Bemærk at der som et forsøg er et ekstra kommentarfelt nederst til jer der ikke vil bruge facebook-kommentaren. Giv gerne jeres besyv med på dette. Tak.
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder og på instagram d. 30/11 – 2014 kl. 20. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Baby Dan, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *