bObles – Flagermus

bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring

Vi har testet bObles Flagermus, fra bObles.

Materiale: 
Kraftig og skridsikker EVA-skum med blød overflade der kan rengøres med fugtig klud eller mildt rengøringsmiddel efterfulgt af skylning under bruseren. Indeholder hverken ftalater eller blødgørere. EVA-skummet er godkendt til europæisk standard EN71. Produceret i Taiwan. 
 
Mål: 
H14 x L52 x B24 cm
H7,5 x L26 x B24 cm
 
Funktion i praksis:
Flagermusen fås i to størrelser (i farverne jade med lime stribe og lilla med lime stribe) og er årets limited edition jule-tumledyr fra bObles. 
Det der er anderledes ved dette tumledyr er at det er trekantet og reelt har en "spids" man kan vippe på, i modsætningen til en runding som alle de andre bObles dyr. Udfordringen med et nyt balancepunkt er stor – men succesen skaber lykke.
Har man både den store og den lille Flagermus kan man kombinerer dem så vippet ikke er så stort som hvis den store står alene. 
Man kan lave mange forskellige øvelser og lege med Flagermusene hvad enten man er helt lille og skal ligge på maven med voksnes hjælp, lidt større og kravle/sidde på den, eller en mere modig tumling som går balancerer og står op og vipper. Som voksen er den et ideelt udstræknings-redskab eller en balance-træner. 
 
Herhjemme bruger vi Flagermusene på hver sin måde:
Minien på knap to år, lægger den fladt på langsiden og rutsjer ned af den forlænger den evt. med den lille Flagermus), eller går med mig i hånden op af den når den kan vippe, med den lille Flagermus som støtte under den ene side så vippet ikke bliver for svært. 
Hun er (som ofte nævnt) hypermobil, hvorfor denne type træning er rigtig god for hendes balance og muskeltonus. Hun får styrket de ankler som alt for let svigter og hun får styrket balancen som hun har brug for da hun ofte falder over sig selv (og ikke eksisterende forhindringer på gulvet). 
 
Jeg (på 31) bruger den store flagermus til at stå op ad med tæerne vendende opad på langsiden af flagermusen så jeg kan få strukket mine akillessener ud. Da jeg har Cerebral Parese, som er en spastisk lammelse, er der sener som har brug for eksta udstrækning (hvilket jeg ærlig talt er rigtig dårlig til at få gjort). Legebarnet i mig synes dog det er blevet lidt sjovere at træne nu da jeg har motorik legetøj at træne med.
Flere billeder kommer senere. Er lidt svært at filme sig selv på en Flagermus. 
 
Bedømmelse:
Endnu er produkt man kun kan elske fra bObles. Vi kan ikke gøre for det, vi er fans. 
Flagermusen(e) er blandt dem vi vil vælge ud som favoritter, sammen med Tumelgulv og Donut (også til forældre).
 
bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring bObles Flagermus Store Flagermus Lille Flagermus tumlastik motorik leg og læring
 
bobles flagermus lilla lime stribe limited editionKonkurrence:
I forbindelse med FN's Børnerettighedsdag og kampagnen for 'En Generation Uden Hiv' (som vi har skrevet om her) – kan du nu vinde en stor lilla Flagermus som tak for din støtte!
Flagermusen er et limited edition jule-tumledyr med en limegrøn stribe. 
 
For at vinde skal du deltage med ét enkelt billede som gør opmærksom på kampagnen. Konkurrencen er let at deltage i, så læs videre. 
 
Sådan deltager du på ét af disse steder (vælg først sted):
Instagram:
Upload et billede af din røde elefant, eller et kreativt billede/tegning der omhandler den røde elefant og #EnGenerationUdenHiv + @gylpogglamour (så vi ser den) + #VindbObleshosGylpogglamour (så vi kan finde din deltagelse igen).
 
Facebook: 
Upload et billede af din røde elefant, eller et kreativt billede/tegning der omhandler den røde elefant og henvis til Gylp&Glamour facbookprofilen og nævn En Generation Uden Hiv kampagnen.
 
E-mail:
Upload et billede af din røde elefant, eller et kreativt billede/tegning der omhandler den røde elefant og mærk mailen med 'Flagermus Konkurrence'. (Du får svar på at din mail er modtaget.)
 
Kommentar:
Link til hvor du deler et billede på nettet af din røde elefant, eller et kreativt billede/tegning der omhandler den røde elefant og skriv din mail-adresse, eller anden kontaktinfo så vi kan få fat på dig. Bemærk at der er to kommentar felter herunder. Den nederst skal godkendes før din kommentar vises. 
 
Husk endelig at skrive at du kender de generelle deltagelseskrav (som ikke er ændret) og dermed gerne tester produktet for os.
Vær gerne kreativ! Det har ingen betydning for dine vinderchancer, men det øger budskabet om at stoppe medfødt Hiv hos børn. Det er jo vigtigt! Måske kan du tage konkurrencen og kampagnen med dig ud i det virkelige liv og nævne den til venner og institutioner?
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. Sidste chance for at deltage herunder er inden kl. 20.00 d. 1/12-14. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn. 
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour. 
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.

Ps. Vi er ikke betalt af bObles, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. bObles har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *