Børnetelefonen

Børns vilkårJeg blev ringet op af en sød pige fra Børnetelefonen i dag. Hun ville informere mig om at Børnetelefonen har brug for hjælp til at hjælpe de børn der ringer ind hver eneste dag. De er underbemandede og telefontiderne er ikke lange nok. 
 
Da min egen bedre halvdel har oplevet en forfærdelig masse svigt i sin barndom og ungdom, er det selvfølgelig en hjertesag for mig at give dette budskab videre, da jeg synes at Børnetelefonen laver et uundværligt stykke arbejde. 
 
Jeg uddyber herunder, men du kan også hoppe direkte til indsamlingen og støtte med det beløb du nu føler du kan give. Du kan alternativt dele indsamlings-linket på din Facebookside, instagram eller via sms til dine venner, hvis pengene er små. 
 
Børnetelefonen får 300 opkald om dagen, men det er kun 100 børn der får en voksen i røret. De sidste 200 børn må nøjes med en telefonsvarer og evt. en besked om at de har ringet uden for telefontiden (som er fra kl. 11 – 23). Hvis du også vil hjælpe de afviste børn med at få fat i en fornuftig voksen (når de f.eks. ringer i skjul efter 23 fordi forældrene endelig sover), så ved du hvad du kan gøre:
 
 
Læs mere på Børns Vilkår.
 
Ps.
Dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med Børns Vilkår, men har til formål at sprede et budskab om at støtte deres arbejde med Børnetelefonen. Because we love it.