BOXdeLUX – Køkkenopbevaring

BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser Vi har testet bokse til køkkenopbevaring, fra BOXdeLUX.dk
 
Materiale:
Klar BpA-fri plast som tåler fryser. 
 
Testede produkter:
Indrømmet, en af os drikker meget cola, i dåser. Den her lille dåseholder er genial så der kan være flere dåser i køleskabet og man altid har overblik over om der er ved at være tomt. 
 
Ved siden af dåserne har vi placeret flaskeholderen, som passer til 1/2 liters plastflasker. Når vi ikke lige har sådanne, bruger vi den til dåser og andre løse madvarer som ikke kan kategoriseres som pålæg.
 
Pålæg opbevarer vi nemlig i den store flade kasse med to rum og håndtag, så den kan tages med ind til spisebordet. Det gør ikke noget at den roder lidt (som ses på billederne) for alt er let at finde netop fordi der er en skillevæg i midten og der kan være meget pålæg i boksen. 
Praktisk til når man skal smøre madpakker om morgenen, især hvis køleskabet er langt fra køkkenbordet.
 
I denne aflange smalle kasse gemmer vi små flødebrikker, cacaobrikker og smørblokke. 
 
Vi har et kæmpe forbrug af Hollandaise Sauce i breve, hvilket fylder en del i deres pap emballager. Nu kan vi tage alle saucebrevene ud af pappet og stille dem i orden i Knorr holderen. Her kommer Knorr dog lidt til kort, for de har jo forprintede breve som kan du til alle slags saucer med næsten samme tekst. De har bare ikke lige tænkt på at man så skal huske i hovedet hvor meget  af evt. smør og vand/mælk der skal tilsættes. Vi kan det dog i hovedet, men ellers kan man notere det direkte på poserne. Til lasagne blandingerne gemmer vi bare bagsiden af æsken sammen med sauceposerne i holderen. 
 
BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser knorr sauce BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser  dåse dispenser boxdelux BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser  BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser knorr sauce boxlille BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser  BOXdeLUX opbevaringsbokse til køleskab, køkken, fryser
Bedømmelse:
Vores køleskab har ikke været rodet siden vi indsatte disse bokse på hylderne. Det kan anbefales! Vi undrer os over hvordan vi kunne holde køleskabet ud før. Og hvor lidt vores saucer fylder i køkkenskabet. Den lille systematiker gemt inden i mig, klapper i hænderne og får lyst til at gå i gang med hele huset. 
 
køleskabs pålægsboks pålægskasse køleskabsboksKonkurrencen er slut!
Vinderen blev:
Lena Jensen
 
En af jer kan vinde en boks nr. 4 – den praktiske pålægsboks som er vores favorit.
 
For at vinde skal I poste et billede af jeres køleskab eller lignende på instagram med #vindpålægsbox + @gylpogglamour + @boxdelux (eller den dovne/flove version hvor I deltager ved at tagge to venner her)
 
– eller poste billedet af jeres køleskabs indhold i tråden på facebook og gerne tagge en ven.
 
Alle  BOXdeLUX konkurrencetråde på facebook og instagram er med i lodtrækningen. 
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d. 5/4 -2015. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
Du kan deltage fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af BOXdeLux, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. BOXdeLux har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *