Brother Max – Ray digital termometer bad og rum

Vi har testet Brother Max – Ray digital termometer bad og rum, fra Sacokids.
 
 
En lille praktisk gadget af et badelegetøj der måler temperaturen i både vand og luft. 
 
Materiale:
BpA-, ftalat- og PVC-fri plast, godkendt som legetøj efter europæisk standard. Bagside i metal. Knapbatteri CR2032 3V.
 
Funktion i praksis:
Ray termometer kan måle badevands- og rum-temperatur. Den er vandtæt og robust, i den forstand at den er godkendt som legetøj og dermed kan tåle at blive kastet med af de små. Den kan flyde og er vandtæt. Bruger et almindeligt knapbatteri. LCD display. Ray har en blød og rar taktil overflade som barnet let kan fange i vandet og bruge som badelegetøj.
 
Sensoren der måler temperaturen måler fra undersiden af Ray hvorfor undersiden skal i kontakt med vandet (eller luften) som temperaturen skal måles fra. 
Vi har testet dette ved at dyppe forsiden i vandet, hvilket ingen effekt havde på temperaturen, derefter overhælde forsiden med vand, samt bagefter ved at varme den op med varmen fra en hårtørrer. Først når bagsiden påvirkes af temperaturændringen opdateres temperaturvisningen på tal-displayet på forsiden. 
Termometret viser en temperaturstigning i vand på mellem to og fem sekunder, hvilket virker ret hurtigt. Temperaturfald i både vand og luft går et par sekunder langsommere, men her er det også en temperaturstigning der er vigtigst at få hurtig besked om. 
Bliver vand eller luft over 39 grader, reagerer Ray med det samme ved at indikere med ordet HOT i displayet. Vi nåede dog gentagne gange lige at se taller 41, sekundet før der stod HOT. Dette betyder dog stadig at den reagerer allerede ved 39 grader skulle vi mene.
 
Lufttemperatur under ca. kropstemperatur på 37 grader, bliver altid vist i displayet med en lille overtekst med ordet cold. Dette er lidt misvisende, men påpeger jo bare at havde det været vandtemperatur, var det for koldt til en baby. 
Der er ingen knapper på Ray, hvorfor det kan være tilfældet at den har denne "kold" advarsel også i luft-målinger, den skelner altså tilsyneladende ikke mellem luft og vand når den måler.
Der er til info og huskeregel over skærmen printet en tegning af et hus hvor der står 19 grader, for at huske på at et barn sover bedst ved ca. 19 graders rumtemperatur. Ligeledes er der tegnet bølger med påskriften 37 grader for at vise at badevand bør være ca. 37 grader. 
 
Måske tænker man at et knapbatteri og et badetermometer er en dårlig kombination, men batteriets låg er (når placeret korrekt) vandtæt. 
Låget kan åbnes med en mønt. Husk at lukke tæt for at undgå livsfarlig slugning af batteri, eller utæthed og dermed ødelagt termometer. 
 
Bedømmelse:
Den virker, den er sød, den går ikke let i stykker – og så er badevandestemperaturen altid hurtig at aflæse. 
 
ray badetermometer brother max ray2brother max ray badetermometer rumtermometer temperaturmålerray brother max badetermometer rum termometerbrother max ray badetermometer rumtermometerray brother max badetermometer rum termometerraydray brother max badetermometer rum termometerraybbrother max ray badetermometer rumtermometer
 
Konkurrencen er slut!
To læsere kan hver teste en Ray i valgfri farve: Blue, Lavender, Pistachio (som den testede) eller Tangerine (se farverne her).
 
For at deltage, besvar herunder: 
1) Hvordan plejer I at tjekke vandtemperaturen til de små derhjemme? 
2) Link til et Brother Max produkt du finder interessant blandt dem vi har testet. Se dem her! 
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d. 14/4 – 2014. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Sacokids, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Sacokids og Brother Max har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 
 
Fjern fluebenet i din kommentar for ikke at opslå på din facebook-profil.