Collect Furniture – Stool+Stoolesk

collect furniture stoolesk stoolVi har testet 'Stool og Stoolesk' fra Collect Furniture.

Dansk designede, svanemærkede multi-møbler i træ.

Hvad er det:
'Stool' er en børneskammel, der vendt på hovedet fungerer som en rullevogn med hjul. 
'Stoolesk' er et børnebord for de 1-5 årige og en skammel, et natbord eller et sofabord for større børn og voksne. 
 
Materiale: 
Begge multi-møbler er svanemærkede og lavet af brede massive Ege-planker. 
De fås i tre nuancer af massiv og olieret Eg: Natur, whitewash eller røget Eg.
Egetræet er af certificeret bæredygtigt europæisk skovbrug og møblerne er overfladebehandlede med naturlig planteolier – uden halogenerede organiske opløsningsmidler, eller bromerede flammehæmmere.
collect furniture stoolesk børnebord skammel'Stool' måler 35×20 cm, er 22 cm høj og har grå gummihjul der ikke sætter mærker eller larmer under kørsel. Gummihjul (og lim) er uden skadelige kemikalier – ingen ftalater, formaldehyd eller alkyl fenol. 
'Stool' er CE-godkendt som legetøj, samt testet 5000 gange med kombineret 130 kg belastning lodret + 30 kg belastning vandret. Den kan altså bære en voksen mand og er godkendt til brug i bevægelse, da den er et stykke legetøj. 
'Stoolesk' måler 53×38 og er 42 cm høj. 'Stoolesk' er testet 2000 gange med kombineret 100 kg lodret belastning og 30 kg vandret. Bordet kan altså også bære en voksen mand. 
 
Funktion i praksis:
Disse to møbler er lavet for at komplimentere hinanden. Vinklerne er ens og begge henleder tankerne på bogstavet 'A'. Hullerne i 'A'et kan bruges som håndtag når man vil flytte møblerne.
Forskellen på de to er, at 'Stool' er det mindre møbel med hjul, hvor 'Stoolesk' (stool-desk = stol-skrivebord) er næsten dobbelt så stor og har en bagplade (under bordets ene side) hvor der er en to-delt hylde til evt. tegnegrej, magasiner eller fjernbetjening. 'Stoolesk' kan bruges af alle aldre, og i alle rum, som bord, sidebord, natbord eller skammel.
 
'Stool' er en børneskammel, men kan altså også bruges som rullevogn, hvor barnet kan sidde i den omvendte skammel og rulle hen over gulvet, mens det bruger to af skamlens ben som styr-håndtag. Har man flere 'Stool' kan de stables. Smart hvis man f.eks. har flere børn og pladsmangel. 
Man kan få sin 'Stool' indgraveret med navn. 
collect furniture stool børneskammel rullevogn
Designeren Frédéric ønsker med sine børnemøbler at lade børn deltage på de områder i hjemmet hvor forældre normalt dominerer. Derfor kan sættet bruges i alle rum. Det er perfekt som køkkenskammel, tegnebord i stuen eller en lynhurtig træ-scooter i en lang entré. 
Vi har personligt en masse sjov med at bruge skamlen som slot til legomænd og som tromme og musikinstrument hvor vi ruller på hjulene med hænderne så de siger høje sjove lyde. Da vores datter var et år ved testens start, har hun stadig et par års testning tilbage før vi kan fortælle hvordan møblerne vil blive brugt. Men mulighederne er mange! 
Fantasifulde lege som at putte klodser gennem hullet i 'A'et på 'Stoolesk' er blevet hverdag. Møblerne bliver bestemt inkluderet i de daglige lege, selvom hun stadig er lille. 
 
Bedømmelse:
Dansk design i massiv eg med mange muligheder, som kan gå i arv. Kan man andet end at elske det? 
Vi glæder os til at se datteren vokse op med disse to kreative legemøbler, som også kan bruges af os forældre. 
Se vores test-videoer af møbel-sættet på youtube: Stoolesk-video, Stool og hjul, rullende Stool.
collect furniture børnebord Stoolesk
 
Bonus info: 
Collect Furniture er fra 2006 og fik i 2009 godkendt 'Stool' og 'Stoolesk' (samt børnestolen 'Frame Chair') som Svane-mærkede, med tilbagevirkende kraft. Dvs. at alle eksemplarer af disse tilbage til 2006 også er Svane-godkendt – som de første svanemærkede børnemøbler i Danmark! Lækkert med et firma der går op i produktion og miljø – helt fra første eksemplar. 
 
Konkurrencen er slut!
Vinderen tester 'Stool + Stoolesk'. 
Hun vandt ved at besvare dette (se deltagelseskrav) : 
1) Alder på dit barn.
2) Hvor skal møblerne stå, hvis du vinder? 
3) Hvilken farve ønsker du? (Se de tre varianter her.)
 
collectfurniture stool stoolesk børnebord børneskammel taburetKonkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook.
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder, onsdag d. 5/3-14. Vi accepterer ikke mere end én deltagelse pr. person.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour. Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke sponsoreret eller betalt af Collect Furniture. Collect Furniture har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede.
Vi har ingen økonomisk interesse i et evt. øget salg af de testede produkter. 
 
Fjern fluebenet i din kommentar for ikke at opslå på din facebook-profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *