DAXHund – Skammel

daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammelVi har testet DAXhund – Skammel, fra DAXHund.dk
 
Materiale: 
Valnød, kirsebær eller egetræ.
Højde: 26 cm, længde: 53 cm og bredde: 15 cm. 
Vægt: 2-2,5kg. 
Udskåret på CNC-fræser. Samlet udelukkende med lim. Øjne er sømmet i og består af bronzeret messing og den færdigpudsede hund er olieret med bivoksolie som er smuds- og fugtafvisende. CE-godkendt.
 
Funktion i praksis:
DAXhund er en danskdesignet/-produceret gravhund i træ som er tiltænkt de små børn som gerne vil nå ting i hjemmet. Med skamlen kan de nå stikkontakten og selv tænde lyset, eller selv vaske hænder ved vasken osv. Den kan også siddes på ved et lavt sofabord. Vi synes dog at de 26 cm den har i højden er lige lavt nok til vores laveste sofabord som er i højde med en standard sofas siddehøjde. Men da den skal ligne en gravhund, så skal den jo have korte ben. DAX er også til forældrene der ikke kan nå det øverste køkkenskab, da den sagtens kan tåle vægten såfremt alle skamlens ben støtter på gulvet. 
Skamlen har en rigtig sød historie om hvordan den blev til ved et tilfælde, for mere end 50 år siden. 
Vi støtter gerne op om danskproducerede produkter da det både etisk og miljømæssigt ofte er en fordel for såvel arbejdere som modtagere.
Skamlen kan løftes i hovede og hale, eller man kan tage fat om dens mave når den skal flyttes fra sted til sted. Hovede og hale gør den til en lidt længere skammel end de fleste, mens siddefladen reelt har en maks bredde på 25 cm. De 25 cm er nok til langt op i børneårene, såfremt man også bruger den til at sidde på, men dens hovedformål er som stå-skammel. 
 
Bedømmelse:
Vi kan lide vores egetræs DAX. Det er en klassisk børneskammel med et gravhunde twist. 
Man kan også få en DAX hvalp.
daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel daxhund skammel i træ til børn egetræ dansk design dansk produceret dax gravhunde skammel
 
daxhund skammel i træ til børn kirsebærKonkurrencen er slut!
Vinderen blev:
Sofie Schytz Juul 
 
Vind en stor DAXHund i kirsebær som vist her på nederste billede. 
For at deltage skal du godkende at du kender deltagelseskravet og skrive en kommentar herunder, eller tagge et par venner på enten instagram eller facebook
Vi trækker lod med random.org blandt alle deltagelser. 
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d. 16/4 – 15. Det er tilladt at deltage én gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
Du kan deltage fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Daxhund.dk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Daxhund.dk har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *