EduShape – Flodhest med bogstaver

flodhest til badekar badebogstaver legeakademietVi har testet Edushape Flodhest med bogstaver, fra Legeakademiet.dk
 
Et badelegetøj med selvklæbende bogstaver og opbevaring.
 
Materiale: 
Giftfri plast og skum. 30 x 20 cm.
 
Aldersgruppe: 
3+ og til stave-alderen. 
Aldersgrænsen er sat fordi skummet kan bides i stykker og udgøre kvælningsfare. (Dette gælder for al skum i princippet.)
 
Funktion i praksis:
Dette er et badelegetøj.
Flodhesten er beregnet til at hænge på badekarrets kant, enten med sit net inde i karret eller ude ved gulvet. 
Grebet kan reguleres i størrelse (uden værktøj, der er en glideskinne) så det passer til en badekars kant på op til 14 cm. Vi har klinker lagt uden på vores badekar og det driller lidt med at få flodhesten til at sidde korrekt fast, så den mister nogle gange sit greb om badekarrets kant og tipper ned i vandet. Dette skyldes at karrets kant altså ikke løber plant med klinkerne på karrets yderside og den stakkels flodhest er vidst bedre vant. Har du et kar med plan yderside så er det ikke et problem. 
 
Nettet:
Man kan åbne Flodhestens gab og fiske hele alfabetet (i form af skumbogstaver i glade mønstre) op af nettet som udgør Flodhestens "mave". Efter badet kan barnet let opfordres til at rydde sit badelegetøj op, da det er sjovt at kaste det ned i Flodhestens mund. Hvis man ikke overfylder nettet med legetøj, kan disse fint tørre da vandet jo drænes fra nettet. 
 
Bogstaverne:
Skummet som bogstaverne består af er rigtig godt til at hæfte sig fast på skum, badekarret eller klinkerne på væggen og så kan de flyde. De indeholder alle bogstaver fra a-z (ikke æ,ø,å) og der er flere dubletter. Dubletterne er gode at have hvis man lige har lært at stave sit navn og f.eks. hedder Emilie. 41 bogstaver i alt. 
Staveglæden er stor for vores toårige (som ikke kan stave), så hun skriver en masse vrøvl og morer sig meget med det. 
Det har underholdt hende i over et halvt år allerede. 
 
Bedømmelse:
Flodhesten er sjov og den kan "spise" alt det andet badelegetøj også. Meget pædagogisk afslutning på et bad. Vi anbefaler dog at lægge skumbogstaverne til tørre efter badet (hvis I har en del ekstra badelegetøj i nettet) af hensyn til mug. Det sjove ved bogstaverne er at de klæber fast til alt når de er fugtige – også maven. 
 
flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad bogstaver der kan flyde flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad bogstaver der kan flyde flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad bogstaver der kan flyde flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad bogstaver der kan flyde flodhest badelegetøj legeakademiet skumlegetøj til bad
Ps. Vi er ikke betalt af Legeakademiet, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Legeakademiet har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *