Ernit – Kontantløs sparegris

ernitDen her har jeg altså ventet på, uden at finde på den selv: Ernit – Kontantløs sparegris. 
 
Late to the party, men vi har simpelthen ikke nået at fortælle jer om den her super relevante nye sparegris som vi sammen med jer er SÅ TÆT på at få på markedet i 2016.
For et par uger siden blev jeg kontaktet af en dansk fyr som gerne ville dele en intelligent sparegris med jer og endda give jer mulighed for at forudbestille den med op til 50% rabat, ved at støtte op om at gøre den til en realitet.
Bare rolig, ingen penge trækkes før produktet rent faktisk eksisterer og kan sendes til jer. Den halve pris er omkring 400,- 
400 kr! Det er meget, jeg kan høre jer tænke det. Men læs lige videre, det er ganske genialt investeret. 
 
I kender det. DU kender det…der bliver plaget om en Elsa dukke, et Wii spil eller nyt tøj til din ældste. Problemet er bare at du konstant hører dig selv sige: "Ja, det må du ønske dig til jul…og du har også snart fødselsdag."
Men det svar forstår børn bare ikke!
Hvor er guleroden til den næste gave…hvor længe er der overhovedet til gavetid – og ved familien at det er lige præcis den her dims som vil gøre dit barn ekstatisk? 
Det er lige her Ernit gør penge-logistikken til noget visuelt, som dit barn kan forstå og forholde sig til. 
 
Hvordan?
Du opretter en konto til barnet i din bank, forbinder det til Ernit appen og inviterer barnets familie og venner (via mail) til at donere penge til barnets Ernit sparegris.
Pengene kommer aldrig fysisk forbi Ernit sparegrisen, men bliver sendt direkte fra afsenders bankkonto til barnets bankkonto.
Ernit er så der hvor barnet får visuel og forståelsesmæssig gevinst af at få pengegaver eller lommepenge. Med Ernit oplagres de mere visuelle spor af hvem der har indbetalt hvilket beløb i appen (på din eller barnets smartphone) og det procentmæssige mål vises på sparegrisens tryne. Så farvel til mønter og sedler, men ikke farvel til sparegrisen og forventningens glæde. 
 
ernitMere visuelt? 
Barnet vælger en gave eller et formål og viser den frem i appen, således at familien ved hvad det er de poster penge i. For ærligt, de fleste bedsteforældre er ikke glade for at give penge til børn, det føles jo som at poste penge lige ned i et sort hul og aldrig vide hvad de blev brugt til. 
Ernit er så en fysisk og elektronisk sparegris der (ved hjælp af den lysende kant i trynen) viser dit barn hvor tæt det er på målet. 
Det er faktisk samme teknik som man bruger inden for visuel kommunikation til at hjælpe folk med f.eks. ADHD. Det kan være ret svært at forholde sig til hvor lang tid f.eks. en time reelt tager. Sandy har et TimeTimer ur, som viser visuelt med en gradvis øget farvet skive hvor langt der er til f.eks. næste pause i arbejdsdagen. Det samme gør Ernit…den oplyser trynens kant gradvist indtil det økonomiske mål er nået. Barnet kan altså se på sin Ernit hvornår er muligt at købe den ønskede ting. 
 
Se Ernit og bestil med rabat her.
Skynd jer, rabatten gælder til senest d. 2. november 2015.
Og ja, Kickstarter kampagnen er i dollars, men no worries, firmaet bag er dansk så I kan sagtens bestille på linket. De danske fyre bag har arbejdet på den siden 2013. 
 
Derfor støtter vi op om Ernit
ernit slut med mønter og grimme sparegriseHvor mange gange har vi ikke herhjemme ledt efter mønter for at kunne putte dem i Sias mega misfarvede og kiksede sparegris… og hvor lidt har hun egentlig lært om penge af det? Ja med min fobi for kontanter så har hun kun lært at penge er ulækre og nogle man skal vaske hænder efter at have rørt. Hun har bestemt ikke lært om værdien af valuta – at hun kan købe ting for sine penge. Hun tror højst sandsynligt bare at vi forældre er en kæmpe gavebod. Pinligt. 
Sias oldeforældre har oprettet en konto i en bank til hende, en gavekonto hvor folk der får konto nummeret kan indsætte penge når hun skal have et pengebeløb i gave. Men det konto nummer kommer bare ikke rigtig videre end min mormors pung, for hvem kan overskue at notere alle de tal? Og har hun sit eget telefonnummer tilknyttet mobilepay så pengene kan overføres til kontoen på den måde? Nej, hun er jo kun 2 år!
Jeg er glad for at olderne oprettede en konto, men Sia aner ikke hvad penge er eller at de bliver sat ind på hendes konto. Ej heller kan hun se pengene og det er kun oldemor som har adgang til kontoen som er oprettet i oldemors navn. Vi som forældre ved altså heller ikke lige hvad der tikker ind.
 
Vi glæder os derfor til at prøve Ernit og som navnet antyder "Earn it" – (for)tjene det – så skal Sia da helt sikkert hurtig forstå fidusen. 
Nu kan vi tage en god snak om hvad det betyder at gå i Fætter BR, selv om man er 2 år. 
Hvad tænker du?
 
Ps. Vi er ikke lønnet eller tjener på at linke til kickstarter kampagnen. Vi modtager Ernit på et senere tidspunkt som sponsorat til test. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *