Fossflakes – Superior Comfort-U Body Pillow Senior

Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillowVi har testet Fossflakes U-pude fra Fossflakes.
 
Materiale: 
70% fossflakes fyld og 30 polyester fyld. Vår af 100% bomuld.
Alt er Oeko-Tex 100, 1 certificeret. 
Vaskes ved 60 grader og tåler tørretumbler. 
 
Mål:
Længde 158cm
Bredde: 87cm
Højde: 30cm
Tykkelse på ben: 25cm
Udvendig bue: 380cm
Indvendig bue: 280cm
 
Funktion i praksis: 
Vi er kommet frem til i tæt samarbejde med vores søde testpersoner at puden er rigtig god til kvinder tidligt i graviditeten, imens maven stadig er lille. Der giver den optimal støtte og er derfor rar at putte med. Den fylder dog meget i sengen så det kræver næsten man er single eller i hvert fald har en stor seng. 
Senere i graviditeten kan det være en udfordring at få det samme ud af pudens funktion fordi både mave og pude er så store. Men man kan faktisk forme puden således at det er muligt at ligge på maven hvis det er noget man savner under graviditeten. Se evt. Fossflakes egen video af brugsmetoder under graviditeten, nederst på denne side.
Efter endt graviditet er den genial at bruge som ryglæn når der ammes i sengen om natten. Den er dog ikke rigtig taget i brug af test-barnet selv efter fødslen, da behovet ikke har meldt sig endnu. 
 
Vedligeholdelse:
U-puden er ret stor, hvorfor den ikke lige er optimal i en standard vaskemaskine. Man kan dog tilkøbe et betræk således at man kan tage det af og vaske det i stedet. Medmindre man direkte har et uheld på selve puden er det dog vores erfaring at den ikke behøver at blive vasket for at holde formen. Det er som vi kender det fra Fossflakes ammepuden, ikke til at slide puden op, den holder formen år efter år og er allergivenlig. 
 
Bedømmelse:
Begejstringen har været stor både under graviditet, og nu også efter endt graviditet og den anbefales af vores ene testperson til alle gravide som har brug for støtte når de ligger ned. Den er blevet brugt både i sengen og på stuegulvet til at dase på under det meste af graviditeten. Vores testperson har anbefalet den til flere gravide veninder og har ikke ville låne hendes egen ud da hun har været alt for glad for den (og stadig er) til at kunne undvære den.
 
Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillow Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillow Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillow Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillow Fossflakes graviditetspude, comfort U-pillow  Billede 4, 5 og forsidebillede lånt af Fossflakes. 
 
Konkurrence: 
En af jer kan vinde en Comfort-U Body Pillow Senior + betræk, til en værdi af 1520 kr. 
Hold øje via facebook eller instagram for at se hvornår denne konkurrence begynder (maj 2015).
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder i maj 2015. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
Du kan deltage fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Fossflakes, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Fossflakes har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *