Franck & Fischer – Aberne Frederik og Frida

franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer økologisk bomuld Vi har testet aberne Frederik og Frida plus tilbehør og møbler, fra Franck & Fischer.
 
Materiale: 
Aber i GOTS certificeret økologisk bomulds jersey. Farvet med miljøvenlige farver. 
Polyesterfyld og ftalat-fri ABS plast kugler i inderpose for give aberne stabilitet og tyngde. 
Højde: 32 cm. Vaskes ved 40 grader. Ingen tørretumbling.
Møbler i birketræs finér. Læs mere om produktion her.
 
Aldersgruppe: 
Hhv. 0+ og 3+.
 
Sikkerhedsstandard: 
CE godkendt.
 
Funktion i praksis:
Disse aber er et hit herhjemme. Faktum er at der ikke er noget negativt at sige om dem.
De holder form og farve efter vask i maskinen og de kan godt tåle almindelig vild leg som børn nu gør sig i. De har været smurt ind i yoghurt og det gik let af i vask. Til info passer de næsten en new born baby ble og man kan købe flere outfits til dem. Frederik har smækbukser på som har rigtige knapper og tøjet kan tages af. Frida har kjole på med velkro i ryggen. 
De er økologiske, bløde og rare at se på, samt kan bruges fra fødslen. 
 
Som tilbehør kan man købe en lille mulepose-bæretaske som aben kan sidde i, ved navn Linea. Bæreremmene kan ikke justeres, men har velkro så de kan åbnes. Irriterende detalje, men trods den bliver muleposen flittigt brugt.
 
Så er der møbel serien i let birketræs finér som kan bruges fra ca. 3 år. Dette skyldes måske at møblerne er letvægtere i finér og derfor ikke tåler at blive kastet rundt med og gnasket i af et lille barn. Vi har dog brugt dem fra ca. halvandet år, hvilket resulterede i at sengen knækkede et ben da datteren gik med den (da den intet vejer) og faldt pladask over sine egne fødder oven på den stakkels seng. Hun har også forsøgt at placere sin mås i stolene, som selvfølgelig er halvt så store som hende, hvorfor de glider ud af samlingerne under vægten. Men de er faktisk ikke gået i stykker endnu. Stol, bord og seng samles let ved at klikke de enkelte flade dele sammen. Møblerne passer til alle  Franck & Fischer figurerne (som er 32 cm høje). Til sengen kan man også købe et økologisk dyne og pudesæt. Her ligner puden et  grønt blad, hvilket er en sød ide. 
 
Bedømmelse:
Vi elsker det her univers. Aberne er flyttet ind og er blevet vores abefamilie, som både pynter og er sjove at lege med. Møblerne bliver også brugt til andre små dukker og bamser og er mine favoritter som mor, da jeg ser dem blive brugt i alle sammenhænge når dukker og bamser skal være med til at lege med ler, se TV eller læse bøger mm.
 
franck and fischer abe franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer franck and fischer abe og træmøbler seng bord stol finer
 
Konkurrencen er slut!
Du kan vinde en Frida eller Frederik abe efter eget valg. Se de fire varianter her.
For at deltage fortæl os hvilken en du ønsker, samt hvem der skal teste aben og at du kender deltagelsesreglerne
Du kan deltage herunder, på facebook eller på instagram
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder søndag d. 8/2 -15. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
Alle kommentarer fra nederste kommentarfelt bliver godkendt, inden lodtrækning, så de skal nok dukke op i tide.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Franck & Fischer, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Franck & Fischer har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *