Franck & Fischer – Music Toy

franck and fischer music toy spilledåseVi har testet Franck & Fischer – Music Toy, fra Franck & Fischer.
 
Materiale: 
Hæklet 100% økologisk bomuld, indfarvet med miljøvenlig farve. Polyester fyld. Spilledåse i ABS plast, uden ftalater. CE-mærket. 18 cm høj. 
 
Alder:
0+
 
Funktion i praksis:
En hæklet (og nuttet) pingvin-bamse ved navn 'Molly Penguin' dækker over at dette i virkeligheden er en spilledåse. På brystet har pingvinen en fisk som man kan trække i. Voila, spilledåsen spiller til snoren er trukket tilbage. 
(Der findes også fem andre dyr i den hæklede version.) 
 
Spilletid:
Efter tidtagning utallige gange er mønsteret, at ét fuldt udtræk i fiskens snor giver ca. 1 minut og 35 sekunders spilletid.
Det er ikke lang tid, er det?
Melodien er Schubert’s ”Lullaby”.
 
Kvalitet:
Kvaliteten er fin og det er en spilledåse som man godt kan have hængende hos sit barn i sengen. Men, den skal ikke bruges som sutteklud eller nussebamse da den er hæklet på ydersiden og ikke kan vaskes, men dog tørres over med fugtig klud. To mærkater bagpå er riet løst fast, så det anbefales nok at pille dem af. 
En detalje vi kan sætte en finger på er at stroppen som spilledåsen kan hænge i, er en tynd hæklet strop som kun er fæstnet i selve den hæklede overflade, hvorfor det med tiden vil trække hækleriet i stykker. Stroppen burde være fæstnet inde i hovedet på bamsen omkring selve spilledåsens plast. Problemet kan dog også løses ved at man husker at holde om hovedet med den ene hånd, når man trækker i snoren for at starte spilledåsen med den anden. Men det skal man jo lige være opmærksom på – også kl. 3 om natten, bøjet ind over en træt baby.
 
Bedømmelse:
Spilledåsen er fin og spiller tilpas højt. Spilletiden er lidt for kort og man skal som sagt huske at være forsigtig når man trækker den op, men den pynter ved sengen. 
 
franck and fischer music toy spilledåse franck and fischer music toy spilledåse franck and fischer music toy spilledåse
 
Ps. Vi er ikke betalt af Franck & Fischer, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Franck & Fischer har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *