Franck & Fischer – Owl Mirror

owl mirror franck & fischer

Vi har testet Franck & Fischer – Owl Mirror, fra Franck & Fischer.
 
Materiale: 
Spejl med ramme i MDF. Knager i gummi træ. Miljøvenlig maling. 
 
Mål:
24 cm bred og 26 cm høj. 
 
Sikkerhed: 
Produktet er omtalt som "ikke legetøj", hvilket vi tolker som at det bør hænge på væggen og ikke må bæres rundt på. Måske fordi der er et spejl i, eller fordi knagerne er små. 
 
Funktion i praksis:
– Vi har valgt at teste Tilde Grey Mirror, men den fås også i rød og man kan faktisk også få knagerækken uden spejl på. Der findes flere dyr og også med en enkelt knage i stedet for tre.
(Vi tjener ikke penge selv om du klikker på linket.)
– Farven bliver altså kaldt Grey, men vi synes faktisk at den er gråblå. 
– Tilde (som Owl Mirror så sødt hedder) er let at hænge op, med to skruer.
– Vi har hængt Tilde i en passende højde så vores datter både kan nå jakkerne og se sig selv i spejlet. 
– Kvaliteten er fin, der er ikke en finger at sætte på produktet, ud over at spejlet (altså vores eksemplar) har en lille bitte boble i overfladen. Men helt ærligt så er datteren da fløjtende ligeglad så længe hun kan se sig selv i spejlet. 
– Knagerne har lange knage-pinde med runde knopper i de tre farver, gul, lyseblå og rød. Knopperne holder fint fast på standard størrelse nakke-stropper i jakker. 
 
Hvis vi kunne ønske noget så var der flere knager, da børn har meget overtøj. Men man kan jo også bare bruge Tilde inde på børneværelset til prinsessen eller prinsens udklædningstøj, prinsessekæder eller hatte. Så kan de rigtig stå og style sig selv foran deres eget lille spejl. 
 
Bedømmelse:
Vi kan lide vores nye ugleven – god ide med et spejl. 
 
ugle owl mirror franck & fischer børneknage knagerække til børn, knage med spejl til børn ugle owl mirror franck & fischer børneknage knagerække til børn, knage med spejl til børn ugle owl mirror franck & fischer børneknage knagerække til børn, knage med spejl til børn  ugle owl mirror franck & fischer børneknage knagerække til børn, knage med spejl til børn
 
Ps. Vi er ikke betalt af Franck & Fischer, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *