Hevea – Baby Bademåtte

hevea bademåtte naturgummiVi har testet Hevea Baby Bademåtte fra danske Hevea.
 
Materiale: 
Heveas bademåtte er i 100% rå malajisk naturgummi fra Hevea-træet. BpA-, ftalat- og PVC-fri. Den måler 55 x 32 cm og har sugekopper på undersiden, samt skridsikker overflade. Den brune farve er Hevea gummiets naturlige farve, der er altså ikke tilsat noget. Dansk design, produceret i Malasia. Læs mere om Hevea gummitræet her
 
Funktion i praksis:
Hevea er nok mest kendt for naturgummisutten, men også for badeænderne uden hul i (ganske smart at undgå muggent bakterievand i badeanden). Vi har testet Hevea bademåtten fordi det er rart med en mere naturlig bademåtte, frem for de gængse i stærke farver og uden info om gummi-typen og dens indholdsstoffer. 
Vi bruger bademåtten i et almindeligt badekar af standardstørrelse. Her er den lidt kort, men det er fordi den er tiltænkt babybadekar hvor netop den korte længde og smallere form gør at den passer i babybadekaret uden at folde op af siderne og bule. Mange typiske bademåtter er kvadratiske og passer derfor ikke i babybadet. Den passer også rigtig godt til en bruseniche.
Hevea guider til at man altid skyller sæberester af og hænger måtten til tørre efter brug, for at undgå misfarvning og mug. Det er også bedst at sikre sig at sugekopperne er placeret godt på karret, ellers vil bademåtten ikke sidde fast og flyde op som vandet fyldes i. Det er vores erfaring i hvert fald. 
 
Bedømmelse:
Det er rart at finde en dansk designet bademåtte som er giftfri at sætte sin lille guldklump på. Måtten kan det den skal kunne, nemlig være skridsikker og rar at sidde på. Vi ønsker os en i dobbelt længde til de voksne, ellers har vi ikke nogen kommentarer. 
 
hevea bademåtte babybadekar  naturgummi hevea bademåtte babybadekar  naturgummi hevea bademåtte babybadekar naturgummihevea bademåtte babybadekar  naturgummi
 
Konkurrencen er slut!
En læser-familie tester et eksemplar af baby bademåtten.
Nedenstående blev besvaret for at deltage (læs de enkle deltagerkrav) :
 
Hvor bades dit barn?
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d. 12/3-14. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn. 
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke sponsoreret eller betalt af Hevea. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 
Hevea har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. 
 
Fjern fluebenet i din kommentar for ikke at opslå på din facebook-profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *