Hvad er ViaPlay Offline?

ViaplayOffline Tag serier og film med offlineSom I sikkert har set, har vi (og nogle af jer) været til et børneevent med Viaplay… men hvad går det der Viaplay Offline egentlig ud på? 
Formålet er at dele med jer at Viaplay, som er en online streaming tjeneste fra Viasat, også kan bruges offline. Praktisk og savnet!
 
Man kan nemlig downloade Viaplays programmer og se dem når man er uden for internettets rækkevidde, f.eks. på bagsædet på bilturen, i teltet på camping i regnvejr, eller i lufthavnen og ved poolen under rejsen til varmere himmelstrøg. 
Vi har Viaplay i forvejen og bruger det især under bilture, som f.eks. i lørdags hvor vi skulle til min fætters fødselsdag på Fyn. Sia fik sovet sig fra turen København – Ørbæk, men på hjemturen lørdag aften var hun pivfrisk og her var Dora The Explorer hentet fra Viaplay et alternativ til utilfreds kedsomhed. Pyha. Reddet. 
 
Hvad kan Viaplay?
– Viaplay streaming tjenesten kan bruges på computer, mobil, tablet, spillekonsoller og smart TV. (Jeps, både PC og Mac.)
– Man kan downloade programmerne når man har internet – og derefter se dem offline. Læs hvordan og på hvilke enheder her.
– Man kan pause på en enhed og se videre på en anden, når man får tid. 
– Stjernemarkere favoritter så man lettere kan udvælge programmer.
– Aktivitetslisten gør det let at finde den film man var midt i, eller næste afsnit af serien. 
Læs mere her, eller se (video)guiden i hvordan man bruger Viaplay her
 
Hvad koster det? 
Det er gratis for Viasat og Waoo kunder og koster 79 kr/md. for alle andre der ønsker Film- og seriepakken, eller 229 kr/md. for sportspakken. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode og man kan få første måned gratis. Tak for det.
 
Hvad kan man se?
Børneprogrammer, film, serier og sport.
Viaplay har Dora The Explorer og Diego til de helt små, så er dagen reddet. Der er danske og amerikanske serier til de store og sport til mændene. 
Jeg skal vidst tjekke den nye serie 'Transparent', om en mand der tager sin identitet op til overvejelse. Elsker den slags. Og så skal jeg se at få genset noget Greys Anatomy på iPad'en når Sandy ser nogle af sine krimiserier på vores Smart TV. 
Det er en lettelse at Sia kan se sine serier ét sted, mens vi ser vores et andet. Ikke at vi aldrig ser programmerne sammen, for dét er også vigtigt for oplevelsen og sammenholdet med en 2årig. Men nogle gange er et hvil alene i sin seng med tegnefilm på iPad'en, lige det hun har lyst til. 
 
Har I Viaplay?
Hvor bruger I det… og hvad ser I?
 
Ps. Ja, hun gik amok med en pink tush på Peter Plys standeren og hun blev ked af det da hun blev i tvivl om det var forbudt. Ups. 
 
ViaplayOffline Tag serier og film med offline  ViaplayOffline Tag serier og film med offline Peter Plys ViaplayOffline Tag serier og film med offline Peter Plys ViaplayOffline Tag serier og film med offline Peter Plys ViaplayOffline Tag serier og film med offline ViaplayOffline Tag serier og film med offline ViaplayOffline Tag serier og film med offline ViaplayOffline Tag serier og film med offline Dora The Explorer
Ps. Indlægget er sponsoreret af Viaplay. Det skrevne er ikke dikteret, men hvad jeg synes der var vigtig info at give videre om produktet, ud fra egen erfaring og Viaplays hjemmeside. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *