Jesper Holm – Welcome Skohylde

skohylde Jesper HolmVi har testet Jesper Holm – Welcome Skohylde, sponsoreret af Jesper-Holm.dk
 
Materiale: 
Stål, lakeret i enten hvid eller aluminiumsgrå. 
 
Mål:
Hhv. 60 cm eller 100 cm lang og 10 cm dyb, 34,5 cm høj. 
 
Funktion i praksis:
Man skubber skosnuden opad, hvor skoen så bliver fastholdt af kraftige gummibørster. Er det en børnesko hænger den derved i børsten, er det en helt stor herresko, kan den samtidig hvile på bundkanten. Det er både let at sætte skoen fast med hændene, men kan også lade sig gøre at sætte en sneaker fast ved at stikke foden med sko på op i skohylden og derefter vippe foden ud af skoen. Praktisk, hvis man har hænderne fulde når man kommer hjem. Gumistøvler kan egentlig godt hænge der, men mine str. 38 ville stikke for langt ud i vores ikke eksisterende entré.
 
Skohylden er let at holde. Vi tørrer den over med en klud på toppen og støvsuger eller aftørrer bundstøtten efter behov. Skoene er stort set væk fra gulvet, så støvsugning er blevet meget lettere.
Børsterne som holder skoene på plads, retter sig fint ud når skoen fjernes. 
 
Meget glatte snuder, f.eks. mine støvletter, kan have lidt svært ved at hænge fast men bundhylden griber dem så de ikke falder ud af hylden. Til gengæld har støvlernes hårde hæle ridset lidt på bundhyldens lakering. 
 
Bedømmelse:
Vi har testet to stk, i længde 60, dvs. 120 cm i alt.
Vi var lidt usikre på om skoene virkelig sad ordentligt fast, men det gør de. Vi elsker det. 
Eneste tilføjelse er at man skal bruge en del skohylder for at have plads til skoene. Vores løsning er blevet at vi kun har de sko ude som vi bruger aller mest, samt at datterens små sko ofte står oven på reolens top med siden til. 
 
Er du blevet forelsket og søger en rabatkode på skohylden, så har vi en kode til dig lige her. (Vi tjener ikke på hvis du bruger koden.)
Skriv koden 'Gylpogglamour' i beskedfeltet ved køb på Jesper-Holm.dk og betal med bankoverførsel, så får du 15% i rabat.  
 
Jesper Holm Welcome SkohyldeJesper Holm Welcome SkohyldeJesper Holm Welcome SkohyldeJesper Holm Welcome Skohylde
Ps. Produktet er sponsoreret af Jesper Holm. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *