Jysk – Kronborg Gold Cathrine Sengesæt

kronborg gold egyptisk bomuld cathrine sengesætVi har testet Jysk Kronborg Gold Cathrine Sengesæt, fra Jysk.
 
Materiale:
100% egyptisk bomuld. Oeko-Tex 100 Certificeret. Vaskes ved 60 grader og kan tørretumbles ved lav varme. Produceret i Pakistan. Krymper 5-9%. Farve: Støv Grøn. 
 
Mål: 
140 x 200 cm
60 x 63/70 cm
 
Funktion i praksis:
Vi har valgt farven Shirley som er en lidt pudsig støvet grøn som kan forveksles med hospitalsfarven. Hvordan det gik til kan vi ikke huske, men ser vi bort fra farven (som faktisk er meget pæn) så er dette et blødt og glat sengesæt som vi er blevet meget glade for. Vi kan godt mærke en anelse forskel i forhold til et lidt dyrere mærke vi har i satin bomuld, som føles en smule blødere. Så hvor vidt egyptisk bomuld pga. vævningen burde være blødere end bomuldssatin er vi i tvivl om – det er lidt en gåde for os. Dog er dette et billigt sengesæt i forhold til hvad man får af Oeko-Tex certificeret egyptisk bomulds-blødhed for pengene. 
Dynebetrækket lukkes med knapper, hvilket altid gør det lidt lækkert at se på. 
Hovedpudebetrækket har pyntekanter. 
Sættet vasker til fint resultat og kan tørretumbles ved lav varme hvilket også går helt fint. 
 
Bedømmelse: 
Blødt, vasker fint, intet negativt at finde på produktet. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Jysk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til selve testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *