Jysk – Kronborg Gold Main Håndklæder

kronborg gold main håndklæder jyskVi har testet Kronborg Gold Main håndklæder, fra Jysk. 

Materiale:
100% bomuld. Produceret i Colombia. Oeko-Tex 100 certificeret. Vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved lav varme. Krymper 5-7%. 
 
Mål:
Badelagen: 150 x 100 cm
Håndklæde: 100 x 50 cm
Gæstehåndklæde: 60 x 40 cm
Vaskeklud: 30 x 30 cm.
 
Funktion i praksis: 
Håndklæderne er fra Kronborgs Gold serie og går under style-navnet Main og testes som en del af et makeover projekt i vores gamle badeværelse. 
Vi har vasketestet håndklæderne et par gange ved 60 grader med efterfølgende tørretumbling. Som ønsket er borden i enderne ikke krympet, hvilket ofte er et problem. Håndklæderne fnugger en lille smule i starten når de er nye, men det aftager hurtigt. 
De er bløde og tykke og sugeevnen er god. 
Gæstehåndklæderne bruger vi nu både i køkken og badeværelse da de har den perfekte åbenlyse gæstehåndklæde størrelse. 
Vaskekludene bruger vi til at vaske mini i ansigtet med når hun har spist og så har vi hængt en ved bruser amarturet da vi plejer at tørre dette af efter bad pga. kalk. 
 
Bedømmelse: 
Main serien kan anbefales. 
De store badelagner kan virke lige store nok, men det er faktisk meget rart. Størrelse 100 x 50, som helt enkelt kaldes et håndklæde, er perfekt til at folde om håret.
 
Se også testen af Kronborg badeforhæng og Kronborg sengesæt.
 
kronborg gold main håndklæderkronborg gold main håndklæder jysk
 
Ps. Vi er ikke betalt af Jysk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til selve testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *