Jysk – Kronborg Plus Nybro Badeforhæng

jysk kronborg plus nybro badeforhæng Vi har testet Jysk Kronborg Plus Shower Curtain 'Nybro', fra Jysk.
 
Materiale:
Polyester. 
 
Mål: 
150 x 200 cm.
 
Funktion i praksis: 
Vi har et gammelt badeværelse, sidst renoveret i 90'erne. Da vi ikke har mulighed for at renovere det, har vi derfor forsøgt at give det en mini makeover ved at udskifte alle tekstiler.
Nybro badeforhæng (nyt produkt i oktober 2014) har virkelig hjulpet projektet da det har farver og mønstre som giver lidt nyt liv til badeværelset. Kvaliteten er let skinnende og badeforhænget krøller ikke synderligt. 
Der er ikke så meget at sige om et badeforhæng, men en ting der undrer os lidt er hvorfor der ikke følger ringe med. Det ville være praktisk, nu dem vi har i forvejen er gamle og flere er knækkede – det er vi nok ikke de første der har oplevet.
 
jysk badeforhæng kronborg plusBedømmelse:
Flot og tidstypisk. Kan anbefales. 
 
Flere tests af tekstiler til badeværelset på vej. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Jysk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til selve testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *