Kræmmergården – loppesupermarked

Vi har testet konceptet loppesupermarked, sponsoreret af Kræmmergården
 
I vores tema om loppesupermarkeder har vi været forbi Kræmmergården, belliggende i Dragør. Her kan man sælge og købe al slags genbrug uden en fast kategorisering af hvilke varer man kan finde. Der ses alt fra legetøj, børnetøj og bøger, til voksentøj, møbler og køkkenting, til salg fra sælgere på alle stande. 
Her kan man altså, i modsætning til børnetemaet hos Børneloppen og opdelingen af temaer hos Lidkøb, gå på opdagelse uden at vide hvad der kan dukke op.
Det har både sine fordele og ulemper, fordi man hurtigt kan miste overblikket over hvad man leder efter, men til gengæld blive distraheret af lige den genstand som man stod og manglede og måske endda havde glemt at lede efter. 
 
Kræmmergården er lettere at komme til end man måske tror, hvis man ikke er vant besøgende i Dragør. Faktisk skal man bare køre mod Dragør ad Englandsvej, til man rammer den hvide gård som danner rammen om Kræmmergården. 
Bygningen består af to etager med to længer, med stande fulde af genbrugsguld. 
Ved indgangen er der en gratis kaffe og kakao automat, hvortil man får kopper ved at henvende sig i kassen lige overfor. 
Der er et kundetoilet, samt et lille område med tegnebord hvis man har utålmodige børn med. 
 
Prisen for standleje er meget standard. Den holder sig på 200 kr pr. uge plus 15% af ens salg. 
Se standtyper her
 
Man kan følge sit salg online ved et lille tilkøb og man får udleveret stregkoder til varerne i kassen. Dog skriver man sine varers navne på stregkoden i hånden, hvorfor man ikke ved hvilke varer man præcist har solgt når man tjekker salget online. Det gør det sværere at holde styr på om man har mistet varer fra sin stand. Til gengæld er det en hurtigere procedure at sætte standen op, end hvis man skulle indtaste alle varenavne og priser online som man gør hos Børneloppen. 
 
Vi havde to stande i tre uger, placeret ved et vindue oppe på 1. sal. 
Salget var ikke som håbet, men jeg skal ikke kunne sige hvad andre tjener på salg, da varerne er meget forskellige fra stand til stand. Det er personligt mit favorit loppesupermarked baseret på hvad jeg finder af varer jeg tager med mig hjem. 
 
 
Dette indlæg indeholder betalt standleje og er dermed delvist sponsoreret. Meninger er mine egne. 
kræmmergården genbrug loppemarked loppesupermarked
kræmmergården loppeshop loppesupermarked
kræmmergården

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *