Mádara – Age Recovery

Madara Age Recovery Organic Facial Oil Vi har testet Mádara – Age Recovery, fra Urtekram.dk
 
Ingredienser:
"TOMAT, RØNNEBÆR, GULEROD, TRANEBÆR, HINDBÆR, JORDBÆR, OLIER AF SOLBÆRFRØ. PERIKON, HAVTORNOLIER OG HYBENOLIER." – skriver Mádara som indledning til dette produkt. Se alle ingredienser her
 
Funktion i praksis:
Age Recovery er et anti-age produkt baseret på økogiske tørolier udvundet af ovenstående ingredienser. Produktet er 75% økologisk. 
De mange ingredienser med karoten nedsætter solskaderne og reaktiverer hudens evne til at forny sig. Antioxidanter beskytter huden fra miljømæssig stress. En naturlig høj dosis af Pro-Retinol A, som er en velkendt anti-age ingrediens. Bær og røde grøntsager i olien sørger også for at reducere tegn på foto-aldring, fine linjer og rynker. 
 
Olierne er tilegnet os med ældet og træt hud, linjer og rynker, alderspletter, ar, tør hud og sart hud. 
Som I nok kan gætte så er den nærmest til alle. 
 
Konsistens:
Indrømmet, jeg er ikke fan af ansigts-olier, faktisk heller ikke kropsolier. Jeg har dermed ikke udvalgt dette produkt selv, men tog udfordringen op da jeg læste at det var TØRolier. 
De ti sjældne regenererende tørolier virker som en fedtet olie, lige ved dosering. Jeg bruger to dråber fra (den i låget siddende) pipette. Men da det er tørolier, suger de hurtigt ind i huden hvorefter selv mine håndflader som først var fedtet ind i olien, efter få gnidninger håndflade mod håndflade, er parate til at hoppe tilbage på tastaturet for at skrive denne test. 
Ansigtet føles til start lidt fedtet men det forsvinder lige så stille. Farven er i øvrigt gul. 
 
Dosering:
Det anbefales at dryppe et par dråber i sin dagcreme, eller bruge olien alene både morgen og aften.
Jeg er ikke sikker på at to dråber er nok når brug uden dagcreme, men det føles sådan i mængde vs. overflade (ansigtet) som skal indsmøres/duppes på. Hvis man er god til at huske halsen, så kræver det lige to dråber til, helst udtappet separat da der ellers let havner fire dråber i ansigtet. Lidt af gangen er lettest at styre uden at blive for fedtet.
For mig gør det ikke den store forskel om olien er dryppet i dagcreme eller bruges alene, rent fedtet-heds mæssigt, men jeg hælder til at bruge den alene.
Olien dufter af spaghetti, hvis du spørger mig. Det er lidt pudsigt, men samtidig har det en effektivitets-følelse på mit sind. Jeg føler lidt at det må være de gode ingredienser der plejer min mortrætte og storporede, teenage-arrede hud. 
 
Opbevaring:
Olierne kommer i en gennemsigtig glasflakon med glaspipette. Sørme og ikke de skal opbevares mørkt og ikke for varmt. Derfor var det et held at jeg ikke smed den runde pap-emballage ud, som ser ud til at være designet som et perfekt mørkekammer for de sarte olier. Holdbarheden er seks mdr., hvilket er normalt, men jeg synes at de 30 ml i dråbeform virker af for meget at nå at bruge inden for tidsrammen. Så det gælder om at få Age Recovery ind i rutinen med det samme og helst flere gange dagligt incl. halsområdet og måske endda halsudskæringen. 
 
Bedømmelse:
Det føles som en daglig luksus. Jeg ved ikke om det virker, men mon ikke? 
 
Madara Age Recovery Organic Facial Oil Madara Age Recovery Organic Facial Oil
 
Konkurrencen er slut!
 
Vind den eksklusive Age Recovery flakon spækket med sjældne tørolier.
For at deltage:
1) Skriv en kommentar herunder.
2) Tag et par venner på instagram-opslaget og/eller facebook opslaget som hører til denne konkurrence. (Der må deltages flere gange ved at tagge i flere kommentarer, bare vennerne ikke gentages.)
 
Konkurrenceregler:
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder lørdag d. 6/6 – 15.  Det er tilladt at deltage med 1 kommentar herunder, men gerne flere kommentarer med tagging på facebook/instagram. og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Du kan deltage herunder fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad hvis du bruger facebookfeltet.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
 
Ps. Vi er ikke betalt af Urtekram, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Urtekram har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *