Mádara – Deep Moisture Cream

Madara Deep Moisture creamVi har testet Mádara – Deep Moisture Cream, fra Urtekram.dk
 
Ingredienser:
Ecocert certificeret økologisk ansigtscreme.
Se ingredienser her.
 
Funktion i praksis:
En ansigtscreme til tør/ meget tør hud som lover op til 24 timers fugt, med beroligende pleje fra nordisk vejbred og havtorn. Lover et udseende af mere smidig og stram hud.
 
Konsistens:
Det er tydeligvis en fugtgivende creme når den pumpes ud af flasken. Den er fast og flyder ikke ud (se billeder nedenfor). Jeg har dog en del problemer med at få den masseret ordentligt ind i huden, da den laver cremestriber, selv ved omhyggelig indsmøring.
 
Duft:
Duften stammer fra alle de naturlige ingredienser og  jeg kan egentlig godt lide den, det er jo en smagssag.
 
Bedømmelse:
Måske er det min hudtype der ikke kan lide den, men jeg finder den for svær at smøre ud og synes at min hud bliver mere uren af at bruge den. Har du meget tør hud og leder du efter en langtidsfugtgivende creme vil jeg råde dig til at få en prøve af den og forsøge i et par dage, for den må kunne gavne nogen med alle de gode ingredienser i.

Madara Deep Moisture cream Madara Deep Moisture cream Madara Deep Moisture cream

Ps. Vi er ikke betalt af Mádara eller Urtekram, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *