Mádara – Eye Contour Cream

Madara Eye Contour Cream økologisk øjencremeVi har testet Mádara – Eye Contour Cream, fra Urtekram.dk
 
Ingredienser: 
EcoCert Certificeret. Indeholder bl.a. økologisk agurk, økologisk persille, økologisk aloe vera, økologisk pebermynte og økologisk cacaobønne smør.
Se ingrediensliste her.
 
Funktion i praksis:
Beskrives som: "Let øjengel baseret på nordens persille og frisk agurk. Brug den om morgenen til at fjerne poser under øjnene, mørke rande og fine linjer."
Eye Contour Cream lover at bekæmpe hævede øjenomgivelser og mørke rander.
 
Dosering:
Kan påduppes med fingerspidsen (til øjenomgivelser bruges ofte ringefingeren for at man ikke dupper for hårdt) morgen og aften. 
 
Konsistens:
Jeg har ikke selv udvalgt denne øjencreme, men gav den alligevel en prøvetid. Umiddelbart synes jeg at den er lidt fedtet og lotionagtig, selv om den beskrives som en gelcreme. Den har en perlemorskinnende overflade med en glat og fedtet følelse på huden.
Jeg har i starten brugt den hver morgen (af og til også om aftenen), men efter et par uger begyndte jeg lidt bevidst at bruge den mikset med min REN Skincare – BB Cream da den manglede lidt fugt til øjenomgivelserne. Det fungerede fint, men jeg har alligevel udfaset den grundet den let fedtede fornemmelse. Jeg tror simpelthen at jeg er mere til en øjengel som føles opstrammende, eller en lettere creme. 
 
Bedømmelse:
Svært at vurdere, mine øjenomgivelser hæver ikke op om morgenen, men til gengæld har jeg fået mørkere rander efter 2 år med barn. Randerne er ikke forbedret, men jeg har heller ikke brugt den konsekvent pga. følelsen på huden. Prøv den i en butik og vurder selv, hvis du søger en fed øjencreme. 
 
Madara Eye Contour Cream økologisk øjencreme
 
Ps. Vi er ikke betalt af Urtekram, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Urtekram har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *