Mádara – Time Miracle Serum

 
Madara Time Miracle SerumVi har testet Mádara – Time Miracle Serum, fra Urtekram.dk
 
Ingredienser:
0 % vand. Baseret på Birkesaft og et miks af plantebaserede ingredienser som kaldes Cellular Renewal Complex G7. Indeholder bl.a. økologisk jojoba og økologisk blåbær.
Se ingredienser her.
 
Funktion i praksis:
Produktet lover: "Giver aktiv antiældende behandling. Aktiverer cellefornyelsescyklussen, hvilket synligt gør huden mere glat og reducerer linjer og rynker. Huden bliver genopladet med den essentielle fugt og vitalitet. Øger virkningen af Time Miracle-linjen."
 
Time Miracle princippet handler om at slette tidens spor og genvinde en del af den unge huds udseende. De kalder det intensiv alders-reparation.
 
Jeg må indrømme at jeg ikke aner om det har effekt. Det er svært at se og mærke på fem mdr. når man ikke har de dybeste rynker endnu. Min hud er mest træt og linjet om øjnene, samt arret fra akne. Jeg har brugt en halv flakon. 
 
Vandfri:
Dette serum indeholder ikke vand og 70% af indholdet er økologisk. Dette er et højt tal, da visse ingredienser ikke kan være økologiske, så som mineraler hvis jeg husker korrekt. Vand kan heller ikke betegnes som økologisk og da vand ikke er en ingrediens stiger tallet altså. Et vandfrit antiage produkt er godt, fordi der så er plads til alle de nærende ingredienser som kan fugte i stedet. 
Saft fra Birk er hovedingrediensen og det kan man faktisk dufte. Det dufter lidt af birkesaft som kan henlede tankerne på noget ala harpiks.
 
Konsistens:
Konsistensen er luksuriøs og cremet og serummets farve er nærmest mintgrøn.
 
Brug:
Jeg bruger den om aftenen eller efter behov om dagen på makeupfrie dage.
 
Bedømmelse:
Jeg kan lide den. Den er fortsat i brug og når de sidste 50% er brugt, så hører I fra mig. 
 
Madara Time Miracle Serum
 
Ps. Vi er ikke betalt af Urtekram, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Urtekram har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *