Melissa & Doug – Seaside Sand Cupcake Set

cupcake sandlegetøjVi har testet Melissa & Doug – Seaside Sand Cupcake Set, fra Legeakademiet.dk
 
Materiale: 
Giftfri plast, uden ftalater og andre skadelige stoffer.
 
Aldersgruppe: 
Fra ca. 3 år.
 
Funktion i praksis:
Vores datter er halvandet år og har leget med sættet fra hun var ca. 16 mdr. Dette er jo langt under den anbefalede aldersgruppe, men det gør ingen forskel for hendes interesse. Rent finmotorisk er hun ikke så præcis som en 3-årig, men da der ikke er nogle smådele der kan sluges, kan hun sagtens have glæde af sættet. 
 
I starten af testen var det stadig tidlig forår og hun havde derfor vandtæt tøj på i den ofte våde sandkasse. Senere i testen er sommeren kommet med solen, hvilket betyder cupcakes i solskin. Uanset vejr, er legen jo den samme. Til vinter kan hun lege med det i sne hvis det er sjovt. 
Hun forstod konceptet med at lave kager af formene, første gang vi viste hende hvordan man gjorde. 
Først fyldte jeg formene for hende og hun slog sandet ud af dem på sandkassens bænk. Senere begyndte hun at udføre hele proceduren selv. Hun fylder formene med en skovl, eller hænderne og vender sandet ud. Hun synes det er sjovt. 
Den ene cupcakeform kan åbnes i siden så det større barn med større fingersnilde kan lirke en fugtig cupcake ud af formen, uden at den går i stykker.
Selve bakken man kan stille cupcake formene i, bruger vi ikke rigtig endnu. 
Den medfølgende tube har kun en funktion i fantasien, da den ligner en tube, men reelt er en pyntedims med en spids tud man kan ridse i sandet med. Det er altså ikke en reel tube med tubefunktion, men så kan der heller ikke ligge vand og rådne inden i den.
Lågene til hver cupcake er udformet som dyr og kan udover at agere cupcake låg, også bruges som kageforme alene med dyre-sandkager som resultat.
Sættet kan jo også bruges indenfor i et legekøkken for de større børn. Her kan de putte småt legemad ned i formene og lege at de bager f.eks. madmuffins med grøntsager, ostemuffins eller lignende. 
 
Bedømmelse:
Det er et fint sæt som både de små og lidt større børn der besøger vores sandkasse er glade for at lege med. Det gode ved sandlegetøj er at det underholder i flere år og kan bruges uanset årstid, så længe man har sand og rigtig påklædning.
 
cupcake sandlegetøj legemad cupcake sandlegetøj legemad sandlegetøj cupcake sæt legeakademiet cupcake sandlegetøj legemad sandlegetøj cupcake sæt legeakademiet  cupcake sandsæt cupcake
Konkurrencen er slut:
Vinderen blev:
Malie Cammilla Denise Hoffmann
cupcake sandlegetøj legemad
 
Konkurrence:
En læserfamilie kan nu teste et sæt magen til det testede. 
For at deltage besvar følgende: 
1) I kender deltagelseskravene som produktester.
2) Alder på barn/børn?
3) Hvor skal de lege med sandsættet henne? 
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d.7/7- 14. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Legeakademiet.dk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Legeakademiet.dk har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *