Norseling – Mull Pusletaske

2Vi har testet Norseling Mull pusletaske, for Norseling.dk
 
Vi har tidligere anmeldt pusletasken Norseling York som nu er kommet i en ny og forbedret udgave ved navn Mull, som vi selvfølgelig vil informere jer om. Dette er et update-indlæg. For yderligere info om tasken se altså den tidligere test.
 
Funktion i praksis: 
I praksis har den nye forbedring gjort en væsenlig forskel fra det gamle produkt til det nye. De udfordinger vi så tidligere er nu elimineret. Det har betydet at alle syninger er forbedret, at lukke elastik er forstærket, samt at den nu har fået et pusleindlæg i form af et "håndklæde" man nu kan skifte og vaske efter behov. 
 
Bedømmelse: 
Det er en fantastisk pusletaske som vi har været meget glade for. Et er dens afslappede unisex look, noget andet er fuktionen i praksis. Dog er det meget individuelt hvor meget man har behov for at slæbe med sig rundt og er man en af dem som skal have med til en "hel uge" når man er på farten, er det nok en anden type taske man skal gå efter. Er man dog en som pakker lidt mere minimalistisk, så er den meget anbefalingsværdig.
 
Se forbedringer herunder og stil evt. spørgsmål nedenfor. 

Norseling Norseling Norseling Norseling Norseling

Ps. Vi er ikke betalt af Norseling, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *