Ny blog?

I've got old news for you! 
I det seneste år har der været en noget blandet aktivitet på bloggen… og instagram har i stedet været mit andet blog-hjem.
I think some of you noticed, selv om det ikke har været en større katastrofe for trafikken. Tak for det. Tak for google!
 
Jeg har længe bakset med ideer om andre tiltag, andre blogs og et reelt fuldtidsjob som giver en holdbar indtjening i den her genre.
Let's face it, levetiden som hobby-blog er slut og der skal brød på bordet. Især nu jeg er blevet alene-mor. 
 
Hvor blev konkurrencerne af? 
I kan umuligt have undgået at bemærke at det er længe siden konceptet med testning af produkter udført af jer læsere (som Gylpogglamour baserede sin eksistens på de første år) stoppede. Det skyldes delvist at vi mistede interessen for konceptet og delvist at andre nye bloggere tog konceptet til sig. Det blev i min optik forældet at udlodde produkter til læsere til hjemme-test samtidig med at konkurrence-dillen blev trættende på hele instagram. Der blev bedt om personligt indhold, om holdninger til andet end hvilke produkter der var investeringen værd. Om færre konkurrencer. Det fik I forhåbentlig. 
 
Men hvad så nu? 
Jeg er stadig meget i tvivl om kursen for bloggen fremover og tager meget gerne imod hvis nogen kan bruge mig i jeres projekter, eller har andre forslag til hvor denne blog skal føre mig hen. Skal jeg droppe at være min egen boss på egen platform og flytte i blogger-kollektiv rent digitalt, eller skal jeg holde fast i min frihed uden begrænsninger og uden blogger-fællesskab? I don't know! Jeg er ikke engang sikker på at jeg kun skal blogge. Ideerne er mange. 
 
Foto viser min datters borg og jeg synes egentlig den giver et meget godt billede af hvad jeg prøver at bygge op ud fra det stabile fundament jeg allerede har – betonen! No I'm kidding. Base level. 
 
1000000000 tak for jeres støtte. Jeg sætter uendelig meget pris på især jer som har fulgt min familie siden 2013, i medgang og modgang. I har fulgt min datter vokse op fra 5 mdr. til snart 5 år. I har supportet og været engagerede stort set uanset hvad jeg har kastet jeres vej. 
Håber I fortsat følger med og omfavner hvad end der må ske af forandringer og tiltag med bloggens indhold og udseende fremover. 
Jeg har en del produkt-tests liggende i kø til jer, men de vil nok ikke helt se ud som den skabelon I er vant til. Embrace it please. 
Tak for jer! 
 
Også en stor tak til PR-folket og alle de fantastiske kontakter hos diverse producenter af alle de geniale og finurlige produkter jeg har testet ind til nu. Og især tak til de dygtige designere som jeg har haft tætte samarbejder med i de afsluttende faser af designprocesserne. Det er amazing at følge og påvirke et produkt lige før det rammer målgruppen. Tak for jer også. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *