Om GylpogGlamour.dk

Visitkort-rødtJeg hedder Line og blogger om produkter til børnefamilier. Dette inkluderer f.eks. møbler og legetøj, men også beauty, mad og mode og for hele familien. 

Jeg har et godt øje for detaljen og elsker at optimere de produkter som du og din familie bruger i hverdagen.
For at lette din vej gennem produkt-junglen, stiller jeg facts og erfaring til rådighed, så du lettere selv kan beslutte hvilket produkt der er det rigtige for lige præcis dig og din familie.
Det kan godt blive lidt nørdet, da jeg godt kan lide at passe på dit barns sundhed og udvikling, men samtidig tænker på miljøet og ikke mindst designet af de ting vi omgiver os med. 
 
Vil du i gang med at kigge rundt nu, kan du starte ved at klikke på et af mine mest læste indlæg siden 2013.
 
Let’s get personal…
Instagram delen af bloggen handler ikke udelukkende om produkter, den handler også om min lille familie…og lidt om din!
Profilen Gylpogglamour handler om hverdagen, om alternative familieformer, om børneeksem, hypermobilitet, hukommelse, om vores Chihuahua Milou og ikke mindst om DIY projekter. Klik forbi instagram og se det nyeste.
(Vi er glade for at kunne dele vores tanker med de søde instagrammere som har fulgt os de sidste par år og føler efterhånden at vi kender jer lidt. De mest engagerede følger også (min datters far) Sander på hans nyere instagram profil @Ongoingyoungster med tilhørende blog www.OngoingYoungster.dk. Her er der garanteret emner du ikke vidste du var interesseret i.)
 
Er du klar til at surfe rundt på bloggen nu? Så klik på et af de mest omdiskuterede indlæg her.
 
Mere personligt?
CP, PCOS, OCD, hypermobilitet, candida svamp og børneeksem. Kompliceret…ja! Kan vi give råd med på vejen? Det kan du tro. Tabu er ikke et ord vi bruger. 
Du er altid velkommen til at spørge ind til alt. Vil du helst følge os på det mere personlige plan, så er det på instagram du skal give dig til kende. Jeg glæder mig til at lære dig at kende.
 
Måske er du mere facebook typen eller updaten på mail via Bloglovin'? Men jeg må indrømme at facebook nærmest er død for mig efterhånden. Jeg bruger det ikke. 
 
Tak fordi du kigger forbi…læg endelig en kommentar herunder eller send mig en mail, hvis du har bare det mindste på hjerte. Det hurtigste svar får du dog på instagram. (Indrømmet, instagram er min favorit.)
 
Ps. Gylpogglamour.dk støtter foreninger og fonde med fokus på børns sikkerhed, vilkår, sundhed og motoriske såvel som psykiske udvikling – i form af hjælp til at sprede budskaberne. Ønsker du, eller nogen du kender, at få fokus på jeres støttearbejde i denne genre, kan du sende en mail.