Playmobil – Legeboks med solterrasse

Playmobil Take along Summer Fun legeboks med solterrasse.Vi har testet Playmobil – Legeboks med solterrasse, fra Playmobil.dk
 
Indhold:
– Legeboks med solterrasse (6159). Take along fra Summer Fun serien. 
 
Funktion i praksis:
Pointen med Playmobil Legeboksen er at man kan tage det med på tur, på ferie eller over til en ven. Når man er færdig med at lege, klapper man boksens sider ind i boksen, lægger figurer og tilbehør i den og låser med den medfølgende nøgle. Nøglen klikkes derefter fast under boksens bund, så den ikke bliver væk på turen. Smart.
 
Indholdet i boksen består af en mor i badetøj, en baby i barnevogn, samt et større barn i badetøj. Af møbler medfølger der en solseng, et lille bord og en is, samt et badebassin som kan bruges til rigtig vand, samt badelegetøj. Desuden to nuttede katte og iskaffe eller hvad man nu ønsker sig at drikken med sugerør er. 
 
Playmobil har tidligere lavet take along bokse, i form af større huse som kunne klappes sammen og bæres lidt ala de her nye bokse. Forskellen er bare at der var der et håndtag i. 
 
Bedømmelse:
Det er en oplagt ting at tage med i f.eks. bilen når man skal besøge venner eller familie. Det er dog ikke noget man kan lege med undervejs, for så bliver tingene væk, hvilket selvfølgelig er ret åbenlyst. 
Der mangler et håndtag at bære boksen i, hvilket er vores eneste undren. Så herhjemme ryger take a long legeboksen i Fjallräven på datterens ryg når vi smutter afsted. Det at boksen indeholder bestemte dele på forhånd, gør at man kan fortælle barnet at det er kun det her det får med og ikke tonsvis af playmobil. Så står resten af opdragelsen for egen regning. Haha. 
 
Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun Playmobil Legeboks Solterrasse 6159 Summer Fun
 
Ps. Vi er ikke betalt af Playmobil.dk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *