Projekt Lounge

 Vi styler pt. haven med lounge, solvogn og solcellelamper, fra Jysk.dk
 
Foråret 2013 gik med at ombygge terrassen. Den forrige terrasse var belagt med ølandsbrud som var aldeles upraktisk og for ujævne til at der kunne stå et lille cafebord uden at det vippede på stenene. Med et lille barn som knapt kunne gå var det jo knap så sikkert og så var terrassen alt for lille. Så Sandy lagde en ny terrasse med Pompeji fliser. Se mere her
 
Efterfølgende var projektet at møbelere terrassen, så vi fik mest glæde af den. Sidste år faldt valget på dette havemøbelsæt og denne parasol.
 
I år er vi så gået skridtet viderer, og et stort ønske var at vi kunne slænge os lidt mere og have flere gæster til spisning udendørs. Vi har derfor brugt lidt tid på at finde frem til hvad der ville klæde den kommende Amar'kanske oase. 
 
Vi ønskede os en lounge og gik på jagt efter en lounge som passede i størrelsen til den "lille" solrige plet i haven. Det mest utrolige var så at vi fandt en et sæt som passede perfekt med de m2 vi havde til rådighed, netop sættet JUELSMINDE fra Jysk. Ud over det faldt vi for solseng, solcellelamper og en hyndebox til de mange sofapuder.
 
Her er de første billeder, stylingen er dog ikke spor færdig. Følg med på vores instagram sommeren over på #ProjektLounge og se hvad vi finder på.
 
Stil endelig spørgsmål til projektet og kom gerne med forslag og fif. 
 
Se konkurrencen hvor du kan vinde solvognen + hynden lige her. 

havemøbelsæt jysk terrasse pompeji fliser solcellelampe jysk lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa jysk udendørs lounge sofa jysk udendørs  solseng jysk fsc certificeret træ solcellelampe jysk solseng jysk fsc certificeret træ lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs lounge sofa sæt med bord jysk udendørs

Læs mere om produkterne her:
 
Ps. Vi er ikke betalt af Jysk, vi har dog fået sponsoreret produkterne til stylingen og alt er udvalgt af os. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af produkterne og tjener ikke penge når du klikker på et link. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *