Pude – Save My Face

save my face savemyfaceVi har testet Save My Face puden, sponsoreret af SaveMyMace.dk
 
Mini og jeg har sovet i adskillige måneder med (og uden) denne sjove krabbeformede nakkepude. 
Puder er et kæmpe issue herhjemme. Vi har testet alverdens slags puder både på bloggen og privat uden at finde den perfekte løsning til hver vores individuelle behov. Så lad os se på endnu en pude. En som ser lidt sjov ud.
 
Save My Face puden lover følgende: 

"KOMFORT, SUNDHED og SKØNHED

 • Ved søvnproblemer eller søvnløshed
 • Letter ømhed og smerter i nakke, skuldre og ryg
 • Forbedrer vejrtrækningen
 • Forebygger rynker og for hurtig aldring
 • Som graviditetsstøtte
 • Restituering af kroppen
 • Efter div. operationer
 • Ideel til rejsen i bil, tog, fly mv.
 • Ved acne problemer
 • For allergikere
 • Ved brug af ilt-apparater
 • Professionelt- bl.a. hospitaler, spa, hår og lash-klinikker m.m."
Det lyder fantastisk ikke? 
Jeg kan hurtigt bekræfte for dig at den er god som rejsepude i stedet for de oppustelige til bilen. Tjek!                                                                   
Den er også god mod kragetæer ved øjnene, fordi du lægger dit ansigt i hullet mellem benene på puden og dine øjenomgivelser er fri af pudens slitage. Tjek.
Mod akne virker den faktisk også, for man kører ikke ansigtet rundt i snavs fra puden og man beholder dermed cremer og serummer på huden og ikke på puden. Smart til natmasker. Tjek. (Jeg har testet puden med silkebetræk, hvilket er bedre for pleje af hud og hår, men det er ikke er must mht. at beholde cremerne på selvfølgelig. )
 
Letter den ømhed i nakke/skuldre og ryg? Jeg ved det ikke helt. Jeg har kun problemer med nakken, en form for spænding jeg altid får når resten af kroppen slapper af. Den er rar at ligge med, det føles sundt og rigtigt, men intet slukker for min irriterende nakkespænding.
 
Puden fås i to størrelser. Stor og lille. Den lille kan enten lægges oven på den store, oven på en almindelig pude eller bruges alene. Vi har testet den lille herhjemme. 
Man vælger pudens størrelse ud fra hovedstørrelse og behov. Se mere på deres webshop.
Minien har brugt den on and off, hun er et mærkeligt pude-barn som den ene dag MÅ have voksenpude og den næste sover uden pude. Hun har delvist accepteret krabbepuden. Den ender dog oftest som krammepude mellem armene, knuget ind mod brystkassen. Hun har fået et lyserødt bomulds-betræk for at hun fik et rart indtryk af sin nye pude. 
 
Jeg sover med min lille krabbepude oven på min almindelige hovedpude, bortset fra når jeg sover på maven så bruger jeg krabbepuden alene. Den er ikke direkte lavet til at sove på maven med, men jeg ligger nærmere som en der er faldet ned fra et højhus og splattet ud på fortorvet, hvis I kender den stilling fra diverse omrids på gerningsområdet når personen er landet? Hovedet til siden, ene arm over hoveder, anden arm langs kroppen og ene ben foldet bøjet mod den arm der vender opad. 
 
Fotos af brug med rejsebetræk ses herunder og det er altså en meget mere komfortabel løsning end de oppustelige nakkepuder I sikkert kender.
 
Produktet er sponsoreret til test, det er mine holdninger ikke. 
 
 
savemyface Save My Face pillow pude