Ren Skincare – V-Cense

ren skincare V-Cense antiage

Vi har testet V-Cense, fra Ren Skincare.
 
En ny serie med dag- og natcreme, som plejer træt hud og forebygger de første alderstegn – særligt til stresset city-hud.
 
Ingredienser:
Ren produkter indeholder ikke
Parabener, sulfater, mineralsk olie, petrolatum, syntetisk parfume, syntetisk farve, T.E.A., D.E.A., silikone osv. 
 
Begge cremer indeholder bl.a. C vitamin for at booste collagen dannelsen og give fasthed til huden, samt Frankincense og Boswellic Acid for at afslappe musklerne og udglatte rynker og linjer.
Se ingrediensliste for dagcremen her og natcremen her, ved at trykke på ingrediens-fanen når linket er tilgået. Ingredienslisterne er lange, men produkterne er renere end så meget andet på trods af det høje antal af ingredienser. 
 
Emballage:
REN laver flasker i plast med pumpe, hvor indholdet presses op via en ekstra bundprop der rykker med op efterhånden som man pumper indholdet ud af flasken. Dette er et nyt design, hvor der tidligere var en vakuum pakket pose inde i flasken. Der kan ikke komme luft og bakterier til cremen og dermed undgås langt de fleste tilsætningsstoffer til forlængelse af produktets levetid. Emballagen (både papæsker og flasker) er stort set 100% nedbrydelige.
Vi savner dog den forrige flaske, da dispenseren pumpede mindre (og mere passende) doser ud. Den nye pumpe er rigtig svær at dosere med, da man (alt efter det tryk man bruger) får meget lidt eller rigtig meget ud og det er svært at styre.
En god ting ved de gennemsigtige flasker og den flytbare bund, er at man altid ved hvor meget produkt der er tilbage samt at der ikke efterlades så meget i bunden som man ikke kan få ud. 
 
Hvem er REN:
REN Skincare laver produkter med høje krav til indholdsstoffer.
'REN' kommer af det svenske ord 'Ren', fordi de to ophavsmænd fra London, er vilde med skandinavisk enkelthed. De fik i 2000 idéen om at kombinere bioaktive højteknologiske ingredienser, med rene planteingredienser, alle af vegetabilsk oprindelse og af høj kvalitet.
 
REN's principper: 
REN er ikke mærket med ord som 'økologisk', da deres filosofi er et skridt længere på den front. De har valgt at gå totalt op i at hver eneste produkt ikke indeholder en eneste ingrediens som er kendt for at være skadelig for huden (Se REN's fy-liste her). De søsætter kun et nyt produkt, hvis det lykkes dem at lave et der både lever op til denne hudvenlige strategi og virker effektivt i brug. (I modsætning til mange andre firmaer der enten har et økologisk produkt der bare ikke rigtig fungerer, eller et ikke-økologisk produkt der virker utrolig effektivt, men er fuld af dårlige ingredienser.)
REN bruger altså de rigtige ingredienser (fravælger de dårlige), med den effektive bioaktive teknologi (der booster hudens naturlige processer) og giver den gode forbrugeroplevelse (et produkt der virker). De har en miljøvenlig tankegang (donerer til miljøkampagner og er imod dyreforsøg) og den rigtige attitude om at det koster at have sunde principper. (De høster hvad de sår, fordi de gerne skyder mange penge i at lave noget der er perfekt.)
 
Funktion i praksis:
Disse to produkter er svære at bedømme da de er cremer der sælges på at udsætte de første alderstegn. Når man ikke har en videnskabelig baggrund for at teste om (og i så fald hvordan) dette fungerer i praksis, må man se på hvordan cremen er at bruge på et dagligt plan (i en længere periode). Vi har testet cremerne i knap tre mdr., hvor de har været i brug stort set hver dag på kombineret sensitiv hud med tendens til at fedte og rødme.

 

Hvad lover de:
V-Cense produkterne har til formål at øge hudens fasthed, elasticitet og energiniveau, via en antioxidant stamcelle-teknologi, så fine linjer og rynker undgås længst muligt. Det nævnes også at cremerne fugter og udglatter eksisterende fine linjer samt rynker.  
 
Konsistens: 
Dagcremen er hvid og lotionagtig i konsistensen. Let at smøre ud med en glat struktur og trænger hurtigt ind i huden. Dagcremen fugter uden at fedte og kan for en kombineret eller fedtet hud være perfekt, mens den for en tør hud måske ikke fugter nok. 
Natcremen har en gullig tone og en federe (lidt salve inspireret) konsistens der fedter og fugter mere efter påføring, i forhold til dagcremen. Den hedder revitalising hvilket må indikere at den netop plejer og fugter -det er også sådan den føles for en kombineret eller fedtet hud. Nogle med tør hud siger at den ikke fugter nok.
 
Duft: 
Natcremen har en krydret duft der er lidt svær at definere, men måske lidt ala harpiks eller gran. Duften er fra den bioaktive ingrediens Frankincense som er en harpiks type fra et afrikansk træ.
Dagcremen har en svagere duft, som også stammer fra Frankincense.
Efter navnet at dømme må det være derfor serien hedder V-Cense.
 
UV-filter:
Der er ikke solfilter i dagcremen, hvilket vi godt kunne have tænkt os nu der er så meget fokus på helårs UV-beskyttelse.
Her kan vi dog anbefale den testede Satin Perfection BB Cream med faktor 15, til brug oven på dagcreme. 
 
Bedømmelse:
Dagcremen er vi glade for. Den duppes på, masseres ind og så er den glemt igen. At glemme at man har en creme på, er i vores optik et succeskriterie. Især hvis man også derved glemmer sine evt. hudproblemer, fordi de ikke ses. Den burde have UV-filter. 
Natcremen er for salvet i konsistens til vores smag, men har man problemer med tørhed vil den måske være et hit. Det er også godt at den udglatter huden i løbet af natten og dermed virker lidt som en opstrammende og fugtgivende natmaske. 
 
Ren vcense ren vsence ren skincare antiage cream daycream revitalising nightcreamren skincare v-cense daycream nightcream natcreme dagcreme
 
Konkurrencen er slut!
Den heldige tester blev:
 
Man kunne teste V-Cense dag- og natcreme, ved at besvare herunder: 
1) Du kender deltagelseskravene.
2) Hvilke ansigtscremer bruger du nu?
3) Hvad er din hudtype?
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder d. 3/8 -14. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke betalt af REN Skincare, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Ren Skincare har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 
 
Fjern fluebenet i din kommentar for ikke at opslå på din facebook-profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *