Samarbejde

Vi er en børnefamilie der skriver om kvalitetsprodukter og børnegear – til børnefamilier – gerne med økologi- eller allergivenlig vinkel. Vi går også op i sikkerhed og miljø.
Vores hovedbeskæftigelse er at teste produkter i disse kategorier, samt udlodde identiske produkter til læser-familier, der derefter tester disse og melder tilbage med deres bedømmelser. Disse bedømmelser tilskrives nederst i vores tests, for en alsidig bedømmelse. 
 
Vi tester kun produkter vi i teorien kan se en mening i at teste for børnefamilier – om resultatet af testen i praksis får et positivt udfald, vurderes på objektiv og ærlig vis. Se i øvrigt vores 'Om Gylp&Glamour'.
Vi udvælger kritisk alle vores testprodukter selv og kan kontaktes her såfremt produktet det drejer sig om, som minimum opfylder et af følgende krav:
Dansk designet, økologisk, bæredygtigt, allergivenligt, motorisk udviklende, udarbejdet i træ, eller er et specialprodukt specifikt henvendt til børnefamilier.
 
Svartid:
Mailen tjekkes kl. 10 og kl. 15 hver dag – hvorefter alt der haster får svar med det samme, resten inden for et døgn som regel.
 
Vi er ikke interesserede i uopfordrede tilsendte produkter.
 
Vi tester kun udenlandske produkter såfremt vi ikke kan finde en mere lokal variant, der har tilsvarende specifikationer. 
(Dette er til dels for at støtte op om god miljø- og transport-politik, samt for at dele det nordiske design.) 
 
Vi køber selv nogle af vores testprodukter, det fremgår desuden hvis produktet er sponsoreret. Produkter til læser-konkurrencer er sponsorerede og sendt til vinderen, direkte fra afsenderen (og altså ikke fra os). 
 
Skriv venligst ikke i nedenstående facebook kommentar, hvis der ønskes svar. Vi får ikke besked.