Silvan – Isolering af legehus

isolering legehusVi har isoleret legehus med produkter fra Silvan.dk.
 
Efter at have brugt en hel del energi på at opsætte Sias flotte legehus, ærgrede vi os pludselig.
Der gik nemlig ikke lang tid før vi oplevede hvordan det træk op gennem gulvet og bevares det er "bare" et legehus, men efter at have gjort sig umage hele vejen igennem er det da ærgerligt at det sidste lige mangler. Så derfor har vi her lavet en guide til isolering af legehus.
Med isoleret gulv betyder det jo både varme fusser, overnatninger i huset og opmagasinering i vinterhalvåret af ting som ikke tåler frost. Så vi mener bestemt at dette bør prioriteres op, på sådan et projekt.
Ligeledes ærgrede det os hvordan regnvandet pjaskede op af huset og vi valgte derfor at sætte tagrender på. Simpel og billig detalje.
 
Søndag den 5. April 2015 påskedag (2,5 timer) brugte vi derfor på at at forbedre ovenævnte ting.
Vi startede med at ligge vores plader skåret til formålet, ind under huset (oven på bundrammen).
Efterfølgende skruede vi alle gulvbræderne af, og fik lagt isoleringen på plads. 
Udvendigt har vi så sømmet et bræt på hele vejen rundt om huset, som både skjuler den "grimme" bundramme, og lukker isoleringen inde på plads.
Tagrenderne skulle blot saves i længde med en almindelig sav, for efterfølgende at blive klikket fast i de påskruet belag. Det er let og tager ikke ret lang tid. Endebundene limes fast, og kæderne monteres. Hvis det er helt rigtigt bør tagrenden egentlig nok sidde vandret, men da enderne er skrå på udhænget har vi valgt bare at sætte den direkte op på udhænget uden at rette den op så det er vandret. Det er jo et forholdsvis lille legehus og det er begrænset hvor meget vandt der vil blive fyldt i tagrenden af gangen. Vi er ret sikre på det ikke kommer til at løbe over ihvertfald.
Vi har brugt følgende:
Isolering:
Tagrende:

isolering af legehus isolering af legehus opsætning af tagrende på legehus isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus Tilpasning af bunde, isolering af legehus isolering af legehus isolering af legehus opsætning af tagrende på legehus opsætning af tagrende på legehus opsætning af tagrende på legehusopsætning af tagrende på legehus opsætning af tagrende på legehus opsætning af tagrende på legehus opsætning af tagrende på legehus

Ps. Vi er ikke betalt af Silvan, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *