Silvan – Værktøjsvæg

DIY Værktøjsvæg sponsoreret af Silvan.dk

Et nyt projekt vi har lavet i samarbejde med Silvan går ud på at udnytte pladsen i en mindre københavner lejlighed og gøre værktøjet til en naturlig del af vores inventar med en værktøjsvæg.
Jeg er godt klar over at det ikke er mange som finder det særlig attraktivt at have værktøj stående fremme i ens lejlighed. De fleste vil mene det høre til i kælderen eller værkstedet hvis man er så heldig at have sådan et. Virkeligheden i storbyen er dog at de fleste som bor i lejligheder ikke har plads eller anden adgang til et værksted og ens værktøj er altid noget man skal grave frem.
 
Som snedker finder jeg det enormt trættende hele tiden at skulle lede efter diverse værktøj hver gang jeg skal bruge så meget som en skruetrækker og har fået overtalt min kone om at en værkstedsvæg i soveværelset er en rigtig god ide.
Den skal selvfølgelig integreres i rummet på en sådan måde at den blender fint ind og så skal tingene hænges pænt op.
Jeg har forsøgt at skabe lidt inspiration til alle jer som har et kreativt familiemedlem, som også har brug for at få system i sine værktøjer. Hvem siger det behøver at være grimt? Man kan jo lave det præcis som man ønsker det, gemt væk i skabe eller synligt og lige til at finde. Jeg selv laver det i denne omgang synligt og vil gøre en dyd ud af at resten af familien også lære hvad det forskellige værktøj hedder – også den lille 😀
 
Materialeliste til Værktøjsvæg:
1 stk.         RADIATA PINE KRYDSFINER A/
3 stk.         SCANDIWOOD HYLDE GRAN
8 stk.         PN HYLDEKNÆGT OPPRESSET
1 stk.          PLASTI-KOTE AEROSOLPISTOL
Først har jeg fået materialerne hjem.
Til dette projekt har jeg brugt en 18 mm. krydsfinersplade og den er altså ret tung og uhandy at bakse rund med alene.
  
 
 
 
 
 

 

 
 
Efterfølgende har jeg arrangeret et arbejdsbord i kælderens fællesrum og så var det ellers bare derud af.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har skåret pladen på mål med en stiksav, boret 4 skruehuller og brugt en forsænker til hullerne.
Så har jeg skruet hylder på pladen og efterfølgende sat værktøjet op og til sidst streget op rundt om mit værktøj så resten af familien kan rydde op efter mig 😀
Det sidste er nok bare ønsketænkning, men det er i hvert fald en mulighed nu.
Det er et mindre projekt som ikke tager alt for lang tid, men resultatet er fantastisk og giver overblik over ens sager. Det behøves ikke være værktøj, i princippet kunne det være legetøj eller andre hobbyartikler.
 
Ps. Produktet er sponsoreret af Silvan. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *