Sugru

sugruVi har testet Sugru fra Sugru.
 
Materiale:
Sugru er en selvhærdende gummimasse bestående af patenteret silikone, som hærder når det udsættes for luft.
 
Funktion i praksis: 
Sugru bruges på samme måde som modellervoks. Det er dejlig blødt og formes let. Det kan i hærdet tilstand tåle at blive udsat for alt fra dampende karbade eller en tur i fryseren, til en tur på fjeldet. Vi har herhjemme været lidt kreative med det og brugt det til forskellige situationer. Vi har lappet en stikkontakt så datterens små fingre ikke kunne finde sin vej ind i kontakten på børneværelset, vi har udformet proppen til badekarret og som noget af det aller bedste udbedret vores kabel-ender til diverse opladere. Det er virkelig sjovt at bruge og kun fantasien sætter grænser. 
 
Bedømmelse: 
Vi må sige at være begejstrede, det er et genialt produkt. Dog er vi kede af at det ikke fås i en form for beholder ligesom det almindelige modellervoks, da det ofte kun er små mængder man bruger og vores oplevelse er at halvdelen af pakken går til spilde, hvis vi ikke har lagt en decideret plan for flere opgaver på en gang. 
Sugru er blevet det første vi tænker når noget går i stykker og skal fikses med det samme. 
Sugru Sugru Sugru Sugru keys sugru nøgler undgå pengelugt på fingre fra nøgler genkend nøglen med farve
 
Ps. Vi er ikke betalt af Cepelo, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *