Units – Bondegårdsdyr

Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativVi har testet Units  – bondegårdsdyr, fra Units-dd.dk
 
Materiale: 
Miljøvenlig EVA skum i flere farver. Uden ftalater og giftfrit efter nuværende regler. CE mærket og vaskbart.
 
Aldersgruppe:
3+
 
Funktion i praksis:
Units er et nyere dansk produkt på markedet inden for EVA skum-legetøj, som vi har testet siden deres første messe i sommeren 2014.
Missionen med bondegårdsdyrene versus skumfigurer er os lidt uklar, men tanken går i hvert fald på at man kan lege bondegård med de helt små bondegårdsdyr og placere dem i indhegningen, mens produkterne i mellem og stor størrelse kan bruges til at kravle, hoppe og sidde på. Der er også en fin blå traktor. Alle figurer fås i tre størrelser. Hegnet fås i to. 
 
Alder og brugsmåder:
Vi har testet produkterne fra datteren var 1 år og 8 mdr. til 2 år og 5 mdr. I starten har hun mest bygget indhegning og kravlet på de store figurer. Senere begyndte hun at bruge de store figurer til at sidde på ved sofabordet, samt afsætte fra ved hop på madrasser. De små figurer røg hurtigt med i bad. 
 
Balance og form:
Vi har lidt balanceproblemer med vores yndlingsfigur fåret, som altså bør ligge på siden på gulvet hvis man vil undgå at kravle op på det for derefter at falde af fordi fåret vipper forover. Fåret er simpelthen i en form som er upraktisk da man rent siddekomfort mæssigt glider mod fårets hals når man sætter sig på den bulede ryg som symboliserer uldtotter.
 
Badedyr:
De helt små bondegårdsdyr er vi blevet rigtig glade for, da de kommer med i badekar hvor de kan flyde og klistre mod vægge og kar.
 
Hegn:
Hegnet er en god ide, men i praksis er det noget rod fordi hegnet kan skilles ad meget let af børnefingre. Således er hegn-dele ofte endt som sværd i våbenleg herhjemme. Dermed har man hegn-dele overalt, som man konstant skal samle.
 
Mellem størrelse:
Vi har ikke fundet så meget at bruge mellem størrelse produktet til endnu. Det er ligesom hverken til at kravle op på eller bade med, så det ender bare med at stå og fylde. Vi kan dog forestille os at de er sjovere for de lidt større børn som kan lege at de er rigtige dyr som skal fodres og plejes. Men vores er en traktor og den kan man da altid sidde på, den er bare for lav til sofabordene. 
 
Vedligeholdelse:
Figurerne kan (som alt i EVA-skum) vaskes under bruseren med mild sæbe eller tørres over med en klud. Som sagt tåler de også badekar, så længe man husker at lade dem tørre ordentligt efter badet.
 
Kvalitet:
Slidstyrken er typisk for EVA-skum. Man kan ikke bide I dem, uden risiko for at få bidt stumper af, så de frarådes selvfølgelig til børn under tre år. Vores toårige har dog ikke bidt i noget siden hun var helt lille, så vi har ikke problemet.
Da vi har plankegulve i slidt splintrende træ, kan man godt se at overfladen af de figurer vi bruger til at sidde på, ikke er helt glat efter ni måneders brug. Det er dog præcis det samme med vores bObles figurer. Stiller man en skumfigur oven på en lille skarp genstand og lægger vægt oven på (f.eks. et barn der står på den) så vil der komme et indhak i skummet. 
 
Bedømmelse:
Det er dejligt med nye indput på skum-figur markedet og Units tages derfor imod med kyshånd. Vi mangler dog bare lidt inspiration til hvordan figurene skal bruges? 
 
Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design skum bondegårdsdyr bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativ
 
Units Danish Design EVA skum bondegårdsdyr bondegård bobles alternativKonkurrencen er slut!
 
Vi udlodder en str. mellem hest til en kreativ sjæl blandt jeres søde børn.
For at vinde den skal I blot hinte om dette indlæg til et par venner, enten på instagram eller facebook, samt fortælle hvor gammelt barnet der vil vinde hesten er. Alternativt skriv bare en besked herunder med barnets alder. Der må deltages alle tre steder i samme navn. 
I må også gerne tippe venner om præmien hvis I ikke har en relevant tester selv. Værdi 250 kr. 
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder efter fredag. d. 15/5 – 15. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn på hver platform og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
Du kan deltage fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Units, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Units har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *