Vil du med os til børneevent i Kødbyen?

viaplayKender du det når man sidder udenfor i solen og hygger… og internettet pludselig driller midt i miniens afslapning med online streaming? Argh, så er freden ødelagt! 
 
Søndag den 21. juni fra kl. 12-14 er Sia, Sandy og jeg inviteret til et hyggeligt børneevent på NOHO i Kødbyen (København), arrangeret af Viaplay.
 
Du ved måske at vi ikke er blege for at lære dig som læser bedre at kende, det er jo så hyggeligt…så…
Vil du med? 
 
Vi må nemlig invitere tre af jer dejlige læsere med, så vi sammen kan få inspiration til sommerferien præsenteret af et rejseselskab, smage lækre små retter kreeret af Babybite.dk, samt høre om nogle af de spændende serier og film, som Viaplay tilbyder til vores ungers søde ferietid. Vi ved jo god at de trænger til en timeout med lidt underholdning af og til. Vi glæder os især til at se mere Diego og Dora herhjemme. 
 
I Viaplay eventets børneunivers er fokus på børnene, med inspiration fra Peter Plys, Surfs Up filmen og klassikeren Mulan!
 
Sammen med de to billetter kan du også vinde et tre-måneders abonnement til Viaplay, som kan streames offline – lige til at tage med på sommerferien i udlandet, i flyet, bilen, teltet, sommerhuset eller derhjemme.
 
Følg med via hashtagget #viaplayoffline, hvor du kan se billeder fra børneeventen og opleve andre offline-oplevelser fra Viaplay.
 
Altså…
3 heldige vinder hver: 2 billetter og 3 måneders abonnement til Viaplay. 
Det eneste du skal gøre er at svare på nedenstående (og ret åbenlyse) spørgsmål i enten det ene eller andet kommentarfelt:
 
Kan Viaplay streames offline?
Ja eller Nej?
(Vi vil også rigtig gerne vide hvem du inviterer med, men det er fordi vi er nysgerrige og ikke et krav.)
 
Konkurrenceregler:
Vinderen trækkes blandt alle kommentarer herunder fredag d. 19/6 – 15.  Det er tilladt at deltage med én kommentar herunder.
Viaplay abonnementet kan ikke tilkobles et evt. eksisterende abonnement, men bruges separat. 
Du kan deltage herunder fra en mobil eller computer, men desværre ikke fra en iPad hvis du bruger facebookfeltet.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 

Ps. Denne konkurrence er sponsoreret af Viaplay.dk og det tror jeg næppe at du har noget imod, præmien taget i betragtning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *