Vita Liberata – Warm Untinted Gradual Self Tan Lotion

Vita Liberata selvbruner lotion Vi har testet Vita Liberata – Warm untinted gradual self tan lotion, fra Vita Liberata.dk
 
Ingredienser: 
Vita Liberata skriver:
– Non-toxic og økologisk.
– Ingen skjolder eller duft.
– 100% fri for parabener, parfume og alkohol.
– Let at påføre.
– Unikt moisture-lock© fugt system.
– 80% økologiske ekstrakter, der er plejende og giver huden en flot glød og naturlig udstråling.
Se produktet her
 
Funktion i praksis:
Dette er en gradivis selvbruner, altså en fugtgivende bodylotion med lidt selvbruner i. Pointen her er at man skal kunne få en smule farve opbygget over noget tid, i stedet for en tydelig selvbruning efter en enkelt påsmøring. Altså fake en brun sommerglød uden at selvbruneren afsløres. 
Hvem har ikke brug for det som travl mor i en dansk sommer hvor vi nærmest ikke når at få noget farve mellem de grå skyer? 
 
Det der tiltalte mig ved produktet var netop dette knap så markante hudfarveskift og den mindskede risiko for at lave kiksede orangegule striber på huden. 
Jeg forsøgte at påføre produktet med hænderne, men da det er en ufarvet lotion, endte det med striber og ujævn tan. Da jeg efter flere forsøg måtte finde ud af om jeg virkelig var helt utrolig dårlig til at påføre produktet eller om det krævede en anden taktik, fik jeg tilsendt påføringshandsken og deres helt vildt lækre exfolierende Super Fine Skin Polish og voila… så var den i vinkel. Ikke at jeg ikke havde eksfolieret før, men den skin polish er virkelig fugtgivende og det gjorde en ekstra forskel. Skal lige nævnes at selvbruneren, som jo hovedsageligt er en bodylotion, fugter rigtig godt uden at fedte.
 
Hvis du har problemer med selv at påføre selvbruner korrekt, så se Vita Liberatas ret uundværlige instruktionsvideo her (hvor især det aller sidste tip er vigtigt). 
 
Handsken er udformet som en tynd svamp på den ene side og en plastikoverflade på den anden. Den minder lidt om en ovnhandske. Man putter hånden i handsken, pumper et par pump (alt efter produkt, se videoen ovnfor) på den svampede side af handsken, knytter hånden så lotionen bliver fordelt og påfører den med cirkelbevægelser på huden.
Der bliver ved med at være produkt gemt i handskens svamp, så man kan bruge den på mere af kroppen end man tror, før der skal mere produkt til. 
Jeg har ikke vist billeder af min egen bruning endnu, men det kan da være at der havner et par på vores instagram. 
 
Bedømmelse:
Jeg er vild med det. Nu er det slut med at lede efter en god selvbruner serie. Og så er den økologisk.
En lotion med selvbruner som hverken lugter eller klistrer på huden. Man kan hoppe i tøjet bagefter uden at frygte misfarvning og så er der en fin jævn kulør over tid, hvis bare man husker at bruge (og tilkøbe) handsken. 
Næste gang jeg skal selvbrunes vil jeg dog købe en af Vita Liberata's rigtige (og farvede) selvbrunere som ikke kræver påsmøring dagligt. Jeg savner nemlig at kunne se hvor jeg har påført cremen og bliver lidt utålmodig som dagene går med en gradvis selvbruner lotion. 
Det næste jeg gerne vil prøve er bl.a. deres nye selvbruner pudder til ansigtet, Trystal
Hvis I er nysgerrige på Vita Liberata og ikke lige ved hvor man starter, så prøv at se deres farvekort med vejledning i produktvalg efter ønsket farve. 
 
Vita Liberata selvbruner lotion god påføringshandske til selvbruner Vita Liberata Super Fine Skin Polish
 
Ps. Vi er ikke betalt af Vita Liberata, vi har dog fået sponsoreret produkterne til testen. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. Billeder lånt fra Vita Liberata.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *