Zwilling – Hello Kitty Børnebestik

zwilling hello kitty børnebestik børne bestik

Vi har testet Zwilling Hello Kitty Børnebestik, fra Zwilling
 
Materiale:
Rustfrit stål, egnet til opvaskemaskine. Hello Kitty motiver brændt ind i det rustfrie og polerede stål ved 700 grader. Det sidder altså godt fast. Ergonomisk. Egnet fra tre år. Mål: 215 x 150 x 25 mm. 
 
Funktion i praksis:
Gaflen er god. Den har tilpas korte tænder til at toppen af fladen man spiser fra kan holde f.eks. sovs eller ærter som var der lidt en ske. Kniven er også god da den er afrundet i spidsen og derfor ikke er super skarp, den kan godt havne i munden herhjemme, så der er det heldigt at den ikke er så skarp at man skær sig let. 
Teskeen er lidt spids forrest og har en upraktisk udformning der runder for meget. Spiseskeen virker for stor i forhold til en barnemund. 
Det skal dog siges at bestikket er testet på knap toårig og er tiltænkt fra tre og op, hvilket måske gør en forskel for det lidt ældre barn. Dog er teskeen mærkeligt udformet uanset alder. 
Sættet kommer i en super flot Hello Kitty gaveæske, perfekt som gave til en vigtig dag. 
 
Bedømmelse: 
Hello Kitty mønstret er et hit. Super gaffel og kniv. Knap så gode skeer til de mindste. 
 
hello kitty børnebestik zwilling gaveæske   godt børnebestik hello kitty børnebestik zwilling hello kitty børnebestik zwilling erfaring hello kitty børnebestik zwilling hello kitty børnebestik zwilling
 
Konkurrence:
Vind et sæt børnebestik med Hello Kitty. For at deltage besvar herunder (eller på instagram i det tilhørende opslag når det er oprettet).
 
1) Du kender deltagelses-kravene. 
2) Alder på barnet?
 
Konkurrenceregler:
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 
Deltag senest 6/11 – 14. kl. 20. Det er tilladt at deltage en gang i eget navn, både herunder og på instagram og der kan deltages helt til vinderen er annonceret.
Vinderen tester produktet og ejer først dette, når det er bedømt pr. mail til Gylp&Glamour.  
Vi bruger bedømmelsen i dette indlæg. Se deltagelseskrav for vinderens testning.
 
Ps. Vi er ikke betalt af Zwilling, vi har dog fået sponsoreret produkterne til selve testen. Zwilling har intet at gøre med vores evt. konkurrence-spørgsmål, dette er udelukkende til brug for Gylp&Glamour. Vores holdninger er altid vores egne, sponsorat eller ej, da vi selv udvælger vores test-leverandører ud fra vores mange kriterier til et givent produkt og forholder os konstruktivt til det testede. Vi har ingen økonomisk interesse i evt. øget salg af de testede produkter. Produkter til konkurrencer er altid sponsoreret direkte fra firmaet der ejer produkterne, til vinderen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *